4 nézőpont, amiken változtatnod kell, ha normális kapcsolatot szeretnél

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Te is az igazit keresed? Ha nem jártál még sikerrel, lehet, hogy néhány helytelen nézőponton kell csak változtatnod a boldogságod érdekében. Az alábbiak segítségével gondold át te is alaposan, vajon ebben a cipőben jársz-e!

„Önzőség, ha a karrieremre koncentrálok a család helyett” Kép forrása: stylishwife.com

Ez az állítás fordítva is témánkhoz kapcsolódik: „Önzőség, ha a családra koncentrálok a pénzkeresés helyett”. Már ebből is látszik, hogy mindenki más miatt aggódik, mindenki az arany középútra törekszik – más kérdés, hogy mivel mindannyian más élethelyzetben vagyunk, nyilván itt sem teljesítünk egyformán.

Lényeg a lényeg, a te kapcsolatod is csak akkor lesz hosszútávon életképes, ha azokra a dolgokra tudsz koncentrálni, amik igazán fontosak számodra.

Karriert szeretnél, de családot nem? Nem kell aggódnod, nagyon sok férfi keres ilyen nőket! Esetleg nagycsaládot szeretnél, és „hagyományos” életkörülményeket? Ezzel sincs gond, ilyen nőkre is rengeteget áhítoznak.

Egy a lényeg: úgy élj, ahogy szeretnél! Ez – ahelyett, hogy önzőség lenne – boldoggá tesz, és az ideális férfit rendeli melléd.

„Minden férfi egyforma” Kép forrása: gofeminin.de

Az egyik legrosszabb nézőpont, amit jó, ha sürgősen elfelejtesz. Nem könnyű, főleg nem akkor, ha messze nem csak egyszer csalódtál az ellenkező nemben.

Mégis, már az elején tönkreteheted bármelyik bimbózó kapcsolatodat, ha a régi sérelmeidet kivetíted a jelenlegi barátodra.

Minek add önmagadat, hiszen úgyis kiábrándul belőled? Minek hagyd szárnyalni az érzelmeidet, hiszen úgyis megcsal? Nem szerencsés, ha ilyen vagy ehhez hasonló gondolatokkal mérgezed magadat, és a kapcsolatodat.

Messze nem igaz, hogy minden férfi ugyanolyan lenne! Az már más kérdés, hogy ha ugyanazokat a sérelmeket szenvedted el tőlük, akkor talán eleve rosszul választottál, és egy „típust” engedtél közel magadhoz.

Ekkor tényleg előfordulhat, hogy ugyanazon okból kifolyólag csalódtál bennük.