30 felett ismerkedni? Adunk 4 tippet, hogy neked is sikerüljön

Boros Mariann
Írta: ,
30 felett ismerkedni? Adunk 4 tippet, hogy neked is sikerüljön

Kép forrása: junebugweddings.com

A társkeresés kemény dió tud lenni: minél idősebb az ember, annál rögösebbnek tűnik az út, és annál inkább frusztrálhat az egyedüllét tudata és az a bizonyos sokat emlegetett biológiai óra is, ami 30 fölött a legtöbb nőnél párkapcsolati státusztól függetlenül időzített bombaként ketyegni kezd. Hogy milyen lehetőségei vannak egy harmincas szinglinek az ismerkedésre? Cikkünkben erre a kérdésre keressük a választ.

Sportolás közben Kép forrása: intl.target.com

A sport nagyon sok mindenre jó: növeli az endorfin szintedet, formálja az alakodat, kikapcsol és még akár ismerkedni is lehet közben – feltéve, ha nem otthon tornázol dvd-re. Ha pedig valaha is sportoltál már, biztosan tapasztaltad, hogy mozgás közben magabiztosabbnak érzed magad, mint általában, pláne, ha sikerül egy-egy célt elérned, amit kitűztél magadnak. Egy magabiztos, sportos nő pedig nagyon is szexi, aki már pusztán azzal, hogy sportol, olyan a férfiak számára is szimpatikus tulajdonságokat tükröz, mint akaraterő, kitartás, igényesség.

Ha tehát sportolás közben ismersz meg valakit, máris van egy közös pont, amiből ki lehet indulni, egy közös hobbi, ami jó alapja lehet a későbbi párkapcsolatnak is!

Lerágott csont, de igaz: a szerelem bárhol, bármikor rád találhat! Amint kilépsz az utcára, egy újabb esélyt adsz magadnak, hogy rád mosolyog a szerencse – vagy egy helyes férfi.

Persze, nem azt mondjuk, hogy mindenhol a pasikat fürkészd árgus szemekkel, de igazából sosem tudhatod – ismerek olyan házassággal, három gyerekkel végződő love story-t, ami az Ikeában, kanapévásárlás közben kezdődött.

Tehát érdemes nyitott szemmel, nyitottságot sugározva járni. Ebben sokat segíthet, ha pár híján más társas kapcsolatokból töltekezel, nem gubózol be, hanem kimozdulsz, találkozol a barátaiddal, olyan dolgokat csinálsz, melyekben örömödet leled. Hiszen fontos, hogy az ember megtalálja a párját, de talán még fontosabb, hogy egyedül is teljes értékűnek érezze magát!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!