Világsztárok, akiknek a párterápia mentette meg a házasságát

Szőke Angéla
Írta: ,

A párterápia hazánkban sajnos még nem túl elterjedt gyakorlat, pedig hatásossága régóta bizonyított. Egy átlagos házaspár kapcsolata nagy nyomás alatt van a gyerekek, a féltékenység, kommunikációs problémák és a kevés együtt töltött minőségi idő miatt. Ugyanezekkel a gondokkal küzdenek a sztárpárok is, akiknek még a sajtó szenzációhajhász álhíreivel is meg kell küzdeniük, illetve azzal, hogy időnként heteket, hónapokat töltenek külön a felek egy filmforgatás, vagy turné miatt. Nem csoda tehát, ha sok celeb a párterápia segítségével igyekszik megoldani a problémáit, több-kevesebb sikerrel. Az alábbi öt világsztár nem szégyelli, hogy párterápiára járt.

Hollywood egyik legbefolyásosabb sztárpárjának sem volt mindig fenékig tejfel a kapcsolata.

Jay-Z nyíltan mesélt arról, hogy közös „On the run” turnéjuk alatt olyan feszültségek voltak köztük feleségével, hogy online vették igénybe terapeutájuk segítségét.

Állítása szerint az őszinte kommunikáció az, ami összetartja házasságát a világ legnagyobb popsztárjával.

Az ő példájuk is bizonyítja, hogy nemcsak az tud nehézségeket okozni egy kapcsolatban, ha túl keveset van együtt a pár, hanem az is, ha túl sokat.

 

Húsz év együtt már magában szép teljesítmény, főleg akkor, ha mindez a rivaldafényben zajlik.

Mikor Will és Jada úgy érezték, zátonyra futott a házasságuk, bevontak egy terapeutát, bár Will elmondása szerint tartottak attól, hogy mit fog szólni a közvélemény.

Ma már tudja, hogy nem ez a fontos, hanem a családja boldogsága és különben is, szinte minden házasságban vannak mélypontok.

Azt mondja, az igazi bátorság az, hogy a felek szembenéznek a problémákkal és megpróbálják megoldani azokat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!