6 kapcsolaterősítő tipp, ami egy órát sem vesz el az életetekből

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
6 kapcsolaterősítő tipp, ami egy órát sem vesz el az életetekből

Kép forrása: unsplash

A hosszú, boldog párkapcsolatokért tenni kell, hiába hangzik ezerszer ismételt sablonszövegnek. Ahhoz, hogy évekkel később is boldogok és szerelmesek legyetek, bizonyos kapcsolaterősítő tippeket érdemes megfogadnotok, hogy sose legyen unalmas a kettőtök közötti viszony. Ennek kapcsán mutatunk is 7 szuper módszert, ami nagyon rövid időt vesz igénybe az életetekből, ám annál hatásosabb.

Nincs olyan párkapcsolat, amelyikben ne alakulna ki egy napi rutin, ami aztán folyamatosan ismétli magát. De a megszokás csak akkor unalmas, ha nem tudjátok kihozni belőle a maximumot a pasiddal!

Egy szakértő szerint ugyanis a különleges események (mint egy nyaralás vagy esküvő) nem lehetnek az egyetlen olyan aspektusai az életeteknek, amelyek boldoggá tesznek titeket.

Például tegyük fel, hogy mindketten utáltok teregetni. Ebben az esetben tekintsetek erre a házimunkára úgy, mint 10 percre, amikor kettesben el tudtok vonulni a fürdőszobába, a gyerekek társasága nélkül.

Legyen a napi célkitűzésetek az, hogy minden napban megtaláljátok ezeket a kis lehetőségeket arra, hogy kapcsolatot teremtsetek egymással, és kettesben legyetek egy kicsit.

Képzeld el, milyen lenne az életed, ha a párod nem lenne melletted, hogy segítsen a napi tennivalókban. Mik azok a terhek, amiket levesz a válladról nap mint nap, és sokszor még csak észre sem veszed a nagy rohanásban?

Ezeket gondold át, esetleg írd össze őket, és biztosan nem tekinted természetesnek a gesztusokat. Ezek után pedig a következő lépés, hogy ne felejtsd el minden alkalommal megköszönni neki a segítségét.

A köszönöm ugyanis egy igazi varázsszó, ami hallatán a párod azonnal értékelve érzi magát, és tudja, hogy látod az erőfeszítéseit. Ez egy olyan alap dolog, amit mindenki keres a párkapcsolatában.

A jó reggelt és a szép álmokat is szintén ezen kedvességek közé tartozik, így érdemes gyakran mondanod őket a párodnak.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv