Amit titokban tartottak előtted, mielőtt cicád lett

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Amit titokban tartottak előtted, mielőtt cicád lett

Egy apró szőrgombolyagba vagy éppen méltóságteljes és gyönyörű felnőtt macskába beleszeretni pedig egy pillanat műve. Van azonban néhány dolog, amit az embernek tudnia kellett volna, mielőtt hazavitte a macskáját. Én most figyelmeztetek mindenkit, de a sors iróniája, hogy csak azok fogják tudni, mennyire komolyan is gondolom, akik már maguk is macskatulajdonosok.

Szőr, szőr, és még több szőr

Először, mert jön a foga, aztán mert tavasz van, aztán mert ősz, aztán mert ugyan a tél közepe, de neki erről bent a lakásban fogalma sincs, és a biztonság kedvéért vedlik egyet.

Szőrcsomók gurulnak majd keresztül a nappalin, szőrt találsz a párnádon, szőrt a törülköződön, és ha megnyitod a csapot, abból is macskaszőr folyik majd.

A saját érdekedben mondom: zárd el jól a fogkefédet!

Érzelmi hullámvasút

Az érzelmi hullámvasút egészen új mélységeit és magasságait ismerheted meg, amikor a „Végeztem veled, ebek harmincadjára foglak juttatni!” felkiáltás után két perccel csendes békességben fekszetek egymás mellett a kanapén.

A dorombolás valószínűleg egy speciális frekvencián szól, ami képes cukormázzá alakítani a nemrég felforrt agyvizedet, mert a földön fekvő, tíz éve nevelgetett fikusz hirtelen egyáltalán nem is tűnik olyan megbocsájthatatlan neveletlenségnek.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!