Így tedd zölddé az esküvőd! És nem a dekorációra gondolunk

Téklesz Rita
Írta: ,

Igyekszel környezettudatosan élni a hétköznapokban? Szelektíven gyűjtöd a szemetet, lekapcsolod magad után a villanyt, nem folyatod feleslegesen a vizet, és éjszakára kikapcsolod az árammal működő kütyüket? Ha neked is fontos a környezetünk védelme, legyél Te is „zöld ara”, és varázsold környezetbaráttá az esküvőd! Sok kicsi sokra megy, így ha már az egész apró dolgokba is bele tudod csempészni az öko elvet, máris sokat tettél a környezet kímélése érdekében!

Meghívó

2015-öt írunk, kevés olyan ember van, akinek ne lenne e-mail-es elérhetősége. Persze a 80 éves nagyinak valószínűleg nincs (sosem lehet tudni!), de a násznép 70%-a valószínűleg rendelkezik valamilyen fiókkal.

Tény, hogy egy hagyományos esküvő alapvető eleme a csipkés, arany betűkkel írott meghívó, de a számítógép segítségével is fantasztikus grafikai megoldásokat lehet alkotni, így az elektronikus levelet megnyitva is tátva maradhat a rokonok, barátok szája.

Arról nem is beszélve, hogy a meghívókra szánt összeget félreteheted a nászútra. Természetesen vannak helyzetek, amikor elkerülhetetlen a klasszikus meghívók küldése, hiszen a távoli, rég nem látott rokonok, vagy az idősebb generáció esetében illik a papír alapú megoldást választani, ebben az esetben azonban csináltasd azokat újrahasznosított papírból!

Merj rendhagyó lenni!

Helyszín Kép forrása: stylemepretty.com

Tavaszi és nyári esküvő esetén a szertartás helyszínéül válassz valamilyen természeti környezetet, legyen az egy kis erdő, egy zöldellő rét a város tetején, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a násznép elé, vagy épp egy hangulatos kis tópart.

Nincs szebb dekoráció a természetnél!

Azonban itt sem kell lemondanod az esküvő alaptémájaként választott színről, hiszen csodásan tud mutatni a fákról lelógó színes, újrahasznosított krepp-papír!

Ha van rá lehetőség, a szertartás és a vacsora helyszíne legyen gyalogtávra egymástól, hogy a nászseregnek ne kelljen autóval mennie egyik helyről a másikra, de a legjobb, ha egy és ugyanazon helyen kerül megrendezésre mindkettő!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019