5 kihagyhatatlan ötlet, ha őszi esküvőt tervezel

Zabolai Margit
Írta: ,
5 kihagyhatatlan ötlet, ha őszi esküvőt tervezel

Kép forrása: chalkandcheesephotography.com

Az esküvőszezon lassan lecseng, de sokan éppen azért választják az őszi szertartást, mert ilyenkor már kisebb a tolongás az anyakönyvvezetőnél. Az őszi esküvőnek azonban nem ez az egyetlen előnye – a most összegyűjtött képek bebizonyítják, milyen páratlan lehetőségeket rejt ez az évszak.

Őszi tündér Kép forrása: etsy.com, thehoneycomb

Ha már ebben a színes, mesebeli évszakban tartjátok életetek nagy napját, érdemes az őszi hangulatot a lehető legtöbb kis részletbe belecsempészni.

Ettől a hajdísztől például mi teljesen el vagyunk varázsolva, hiszen egy szabadtéri, de akár egy vintage stílusú esküvőn is megállja a helyét. 

Plusz nem csak gyönyörű menyasszony lehetsz vele, de úgy fogsz kinézni, mint egy erdei tündér, aki éppen csak a nagy nap kedvéért merészkedett elő a természetből.

Ha tavasszal és nyáron mindent virágok borítanak, akkor ősszel nyugodtan elő lehet merészkedni a faleveles ötletekkel.

Egy törtszínű menyasszonyi ruhához úgy illenek a rozsdabarna levelek, mintha csak az égben köttetett volna a frigyük, úgyhogy nyugodtan hagyd, hogy az esküvői fotóidon egymásra találjanak.

Ha a násznépben gyerekek is vannak, őket is megkérheted, hogy gyűjtsék össze a legszebb leveleket a fotózáshoz – biztos, hogy jól fognak szórakozni, és neked is nagy segítséget jelentenek majd.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)