5+1 barátnő-típus, amire minden szingli lánynak szüksége van

Szőke Angéla
Írta: ,
5+1 barátnő-típus, amire minden szingli lánynak szüksége van

Kép forrása: unsplash

Ha barátokról van szó, a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Főleg ahogy megy az idő és egyre elfoglaltabbak vagyunk, akkor válik igazán fontossá, hogy olykor leüljünk valakivel egy jót beszélgetni, aki régóta ismer és megért minket. Akár van saját családod, akár szingli vagy, az alábbi barátnőkre egyszerűen szükséged van.

1. A megbízható

Mindenkinek vannak link barátnői, akik bármikor benne vannak egy hajnalig tartó buliban, vagy egy görbe estében, azonban néha hónapokra eltünedeznek. De olyan barát is kell, aki mindig felveszi neked a telefont, nem mondja le a találkozókat és tudod, hogyha bajban vagy, mindig számíthatsz rá. Egy megbízható barátnő igazi kincs és mindenkinek kell legalább egy ilyen személy az életébe.

2. Az, aki megmondja az igazat

Elméletben nagyon jó egy olyan barát, aki mindig dicsér és azt mondja, amit hallani szeretnél, de vannak olyan helyzetek, amikor bizony kell valaki, aki a „megmondja a frankót”, még akkor is, ha az fáj. „Nem, nem áll jól a frufru. A srác, akivel összejöttél, nem jófej. Borzasztóan kínosan viselkedsz, ha túl sokat iszol.

Az a barátnő, aki brutálisan őszinte, nem kertel, hanem teketória nélkül a szemedbe mondja az igazat, valójában csak neked akar jót, így igazából akkor sem lehet rá haragudni, ha rosszul esik, amit mond.

3. Az, aki bárkinél jobban ismer

Egy gyerekkori barátnő ritkább, mint azt sokan gondolják. Többnyire nem is összeveszés miatt szakad meg a barátság, hanem egyszerűen az embereket másfelé sodorja az élet és szépen lassan elhalványul a kapcsolat.

Pedig egy olyan barát, akinek nem kell magyarázni semmit, mert félszavakból is megért, mivel gyerekkorod óta ismer és végigkövette az egész életed, óriási lelki biztonságot és támaszt jelent.

4. Az, akivel szívből tudsz nevetni

Vannak a felnőttesebb, komolyabb barátnők és mindig kell egy olyan, aki nem veszi túl komolyan sem magát, sem az életet és mindig kész egy kis bolondozásra.

Akinek olyan a humora, hogy lehet, hogy nem jön be mindenkinek, te mégis úgy tudsz nevetni vele, hogy folyik a szemedből a könny.

Fontos, hogy legyen a társaságodban legalább egyvalaki, akivel vannak saját, belső poénjaitok és félszavakból is megértitek egymás vicceit.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv