Mennyire szereted saját magadat? Teszteld!

Mennyire szereted saját magadat? Teszteld!

Címlap / Életmód / Lélek / Mennyire szereted saját magadat? Teszteld!

0%

Mennyi időt tudsz a hobbidra szánni?

Mennyit időt tudsz magadra, a feltöltődésedre szakítani?

Van, hogy átléped a megengedett sebességhatárt?

Az egyik idős néni az utcádból hazafelé cipekedik. Segítesz neki?

Elégedett vagy a teljesítményeddel? Azzal, amit eddig elértél az életben?

Mi jellemző a mostani céljaidra?

Az alábbiak közül melyik jellemző leginkább a külsődre?

Szoktál bármilyen formában jótékonykodni?

Ha váratlanul felajánlanák, hogy egy hétig fizetett szabadságra mehetsz, mivel töltenéd az idődet?

Mennyire szereted saját magadat? Teszteld!
Mindenkinél jobban szereted magadat

Mindenképpen fontos, hogy szeresd önmagadat és úgy tűnik, te ennek a kritériumnak maradéktalanul eleget is teszel. Azonban lehet, hogy időnként már kicsit túlságosan is én-központúvá válsz, és ez sokszor felér az önzéssel. Ez nem feltétlenül gond, hiszen az aktuális szituációtól függ, hogy az önzés jól, vagy éppen rosszul sül el. De azért legyél körültekintő, hiszen a pozitív érzések nem csupán attól függnek, mennyire szereted magadat: az is számít, milyen a viszonyod másokkal.
Tökéletes az önértékelésed

Szuperül egyensúlyozol az egészséges önszeretet és az önzetlenség határmezsgyéjén. Valószínűleg a szűkös időbeosztásod az egyetlen akadálya annak, hogy több időt szánj magadra, de tudod, időnként neked is fel kell töltődnöd ahhoz, hogy adni tudj. Ennek megfelelően hozod a döntéseidet, és igyekszel törekedni arra, hogy a szeretteid éppúgy boldogok legyenek, ahogy te magad is az vagy. Szerencsére vannak céljaid, körültekintő, törődő vagy, és idővel arra is lesz lehetőséged, hogy még jobban tökéletesítsd az önszeretetedet.
Sokkal jobban kellene szeretned magadat

Sajnos azok közé tartozol, akik nem szeretik eléggé önmagukat, pedig ennek alapvető életcélnak kellene lennie. Talán az időhiány, talán az aktuális élethelyzet miatt, de most nagyon keveset tudsz törődni magaddal, és ha ez sokáig így marad, annak sajnos meglesz a böjtje. Mindenkit a saját céljai motiválnak, és a célok eléréshez szükséges az, hogy higgyünk magunkban és szeressünk önmagunkat. Muszáj, hogy először ezen a területen fejlődj, hiszen így lesz lehetőséged arra, hogy továbblépj és eredményes legyél másutt is.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást