5+1 szárazvirágos dekoráció, amit szeretnek a lakberendezők

5+1 szárazvirágos dekoráció, amit szeretnek a lakberendezők

Címlap / Otthon / 5+1 szárazvirágos dekoráció, amit szeretnek a lakberendezők

A hatalmas pampafű

A pampafű virágával nagyon egyszerű dolgod van, ugyanis csak egy szép vázába kell beletenned, máris kész az asztali dekoráció. Leginkább a letisztult és skandináv stílusú otthonokban mutat jól, halvány, bézses árnyalatokkal kombinálva pedig szuper összhatást érhetsz el vele.

 

Felfűzve

Gyönyörűen mutatnak a különféle szárazvirágok, ha felfűzöd őket egy damilra, amit aztán fali dekorációként használsz. Ez időigényes munka, azonban a végeredmény minden esetben lenyűgöző lesz. 

 

Csokrokban lógatva

Az egyszerű, természetes dekoráció kedvelőinek ideális. lehet ez a dekoráció. Csak némi kötözőre és egy szimpatikus botra lesz szükséged, na és persze szárazvirágokra. A virágokból készíts csokrokat, ezeket pedig fejjel lefelé kösd fel a botra.

 

Karikára rögzítve

Szintén egy minimalista, természetes díszt készíthetsz, ha egy fém vagy fakarikára szárazvirágokat ragasztasz. Gyönyörű falidísz készülhet így a virágokból, amik jól mutatnak minden helyiségben. A virágokat madártollakkal, szárított gyümölcsökkel is kombinálhatod.

 

Képkeretbe rejtve

Kiskorodban biztos, hogy te is préseltél virágokat – nos, úgy tűnik, ez idén ismét divatos lett. Még most, ősz elején is tudsz gyűjteni néhány színes virágot, amit préselés után átlátszó képkeretbe tehetsz. Egyedi és színes dísze lesz az otthonodnak!

 

Minimalista kompozíciók

Ha sok kisebb vázád van, egyszerű dekorációt készíthetsz úgy, ha mindegyikbe különböző szárazvirágból teszel néhány szálat. Ha szeretnél egy kis színt vinni bele, nyugodtan válassz a váza színével kontrasztos árnyalatban szárazvirágokat.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást