A számmisztika elárulja a jellemed: születésed napjából minden kiderül

A számmisztika elárulja a jellemed: születésed napjából minden kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / A számmisztika elárulja a jellemed: születésed napjából minden kiderül

Nem is gondolnád, hogy születésed pillanatában már megpecsételődött sorsod! Ahogy az asztrológiában csillagjegyek határozzák meg jellemünk a bolygókhoz számok is kapcsolódnak. Nem mindegy, hogy a hónap mely napján születtél, mert bizony aszerint éled az életed. Az, hogy magányosan, küzdőn, fanatikusan, romantikusan vagy határozottan telnek hétköznapjaid, attól függ a hónap melyik napján születtél. Hogy megtudd, milyen vagy, nem kell mást tenned, mint számolnod kicsit. Ha kilencedike után születtél, összeadod születésed dátumának a két számjegyét, és megtudod, hányas számhoz tartozol, s milyen a jellemed.

Az 1-es szám

Az összes szám alapja az egy, minden élet alapja az egy. Ez a szám képvisel mindent, ami kreatív, egyedi és pozitív.

Szülöttei munkájukban kreatívak, ambiciózusak. Igen erős egyéniségek, határozottak, sokszor makacsok is.

Az egyes számú emberek nem szeretik a korlátokat, bármi is legyen a hivatásuk mindig kitűnőek benne.

Vezetők kívánnak lenni, s mint vezetők, megőrzik tekintélyüket, elérik, hogy felnézzenek rájuk.

Az 1-es szám jegyében születtek: Nagy Sándor, Bismark, Chopin, Danton, Goethe, Edgar Allan Poe, Brigitte Bardot, Richard Burton

A 2-es szám

A 2-es számú emberek gyengéd természetűek, nagy a képzelőtehetségük, művészi beállítottságúak és romantikusak.

Hajlanak rá, hogy könnyen melankolikussá, csüggedté váljanak.

Védekezniük kell főbb hibáik ellen, ami a nyugtalanság, izgatottság és a kitartás hiánya terveik, elképzeléseik során.

Tulajdonságaik inkább szellemi, mint fizikai síkon helyezkednek el. Fizikailag kevésbé erősek.

A 2-es szám jegyében születtek: Marie Antoinette, III. Napóleon, Edison, Ibzen, Sophia Loren

A 3-as szám

Hasonlóan az egyes szám szülötteihez ambiciózusak, mindig uralomra, tekintélyre törekednek mások felett.

Azonban kiválóan hajtják végre a parancsokat is. Szeretik a rendet és a fegyelmet.

Gyakran tekintélyes pozíciók jutnak nekik hivatali szerveknél. Hibájuk, hogy hajlanak a diktátori viselkedésre. Ragaszkodnak saját elképzeléseik megvalósításához.

Rendkívül függetlenek a legcsekélyebb korlátozás is feldühíti őket. Bár nem viszálykodó természetűek, sok ellenséget szereznek maguknak.

A 3-es szám jegyében születtek: Winston Churchill, Lincoln elnök, Darwin, Mark Twain, Sztálin, Mendelssohn, Frank Sinatra, John Osbourne

A 4-es szám

Szülöttei ösztönösen lázadnak a szabályok és rendelkezések ellen.

Vitákban mindig az ellentétes oldalra állnak, ha kedvükre cselekedhetnek, felfordítják a dolgok menetét, akár egész közösségek vagy államok rendjét.

Új szabályokat, normákat állítanak fel. Hajlamosak rá, hogy mindenféle társadalmi kérdésekhez és szociális reformokhoz vonzódjanak, nagyon pozitív és szokatlan nézeteket vallanak.

Feszültek és érzékenyek, gyakran magányosnak, elszigeteltnek érezik magukat.

Könnyen csüggedté, melankolikussá válnak, ha nem érnek el sikert. Kevés barátjuk van, de azokhoz a leghűségesebbek és leglojálisabbak.

A 4-es szám jegyében születtek: George Washington, Lord Byron, Károly herceg, Haydn, Szent Ágoston, Immanuel Kant, Sir Laurence Olivier, Maria Callas

Az 5-ös szám:

Szülöttei gyorsan gondolkodnak és döntenek, cselekedeteikben impulzívak. Rendkívüli szellemi feszültségben élnek, úgy tűnik mintha hajszolnák a gyors pénzcsinálás lehetőségét. Született spekulánsok.

Az övék a legrugalmasabb jellem. Semmilyen csapás nem érinti meg őket túl sokáig, olyanok, akár a higany.

Születésüktől fogva jó emberek, a sors viharai nem hagynak nyomot lelkükön. Azonban nem szeretnek semmilyen fárasztó munkát.

Kissé ingatagok és csapongóak.

A 5-ös szám jegyében születtek: XVI. Lajos, a windsori herceg, Shakespeare, Handel, Karl Marx, Neil Armstrong, Albert Einstein

A 6-os szám:

Minden 6-os számú ember rendkívüli vonzerővel rendelkezik. Gyakran imádják őket. Mindenben ami szeretettel kapcsolatos a romantikus, az ideális felé hajlanak.

Szeretik a szép dolgokat, a művészeteket, szórakozni a barátaikkal és mindenkit boldoggá tesznek maguk körül. Egyetlen komoly dolog, amit ki nem állhatnak, a viszály és féltékenység.

Amikor feldühödnek nem törődnek semmilyen akadállyal halálukig tudnak küzdeni valakiért, vagy bármilyen ügyért.

Határozottak terveik véghezvitelében és gyakran csökönyösek és merevek, kivéve, ha ők kezdenek ragaszkodni valakihez, akkor hűséges rabszolgává válnak.

A 6-es szám jegyében születtek: I. Napóleon, Cromwell tábornok, Jeanne d’Arc, Michaelangelo, Moliere, Rembrandt

A 7-es szám:

A 7-es szám jegyében születettek rendkívül függetlenek, eredetiek, és erősen sajátos egyéniségük van.

Szívből szeretik a változást, az utazást, lévén természetüktől fogva nyugtalanok. Ezért széleskörű, egyetemes tudásuk van a világról általában.

Gyakran kiváló írókká, festőkké, költőkké fejlődnek, de előbb-utóbb megmutatkozik sajátos filozófikus életszemléletük.

Általában keveset törődnek az élet anyagi oldalával. Ha gazdagok, gyakran jótékonykodnak. Jó üzleti elképzelésik vannak, gyakran lesznek export-importőrök.

A 7-es szám jegyében születtek: I. Erzsébet királynő, Oscar Wilde, Charles Dickens, Isaac Newton, Rousseau, Pablo Picasso, Billy Graham

8-as szám:

Akik a 8-as szám jegyében születtek, azoknak mély és nagyon intenzív természetük van. A szélsőségekhez vonzódnak, fanatikusan buzgók.

Gyakran vallásosak, sokszor ridegnek és tartózkodónak tűnnek, bár valójában meleg szívvel fordulnak az elnyomottak felé, csak elrejtik érzéseiket. Hagyják, hogy az emberek azt gondolják, amit csak akarnak.

Rendszerint jelentős szerepet játszanak az élet színpadán, ám másoknak ez a szerep úgy tűnik, mint a végzet eszköze. Így könnyen szereznek ellenségeket maguknak.

Gyakran félreértik őket életük során, ezért szívük mélyén magányosnak érzik magukat.

A 8-as szám jegyében születtek: George Bernard Shaw, La Fontaine, J. D. Reckefeller, Jules Verne, Elizabeth Taylor

A 9-es szám:

A 9-es számúak életük minden vállalkozásában küzdőek. Korai éveik általában nehezek, de erős akartuk és elszántságuk segítségével végül sikeressé válnak.

Hirtelen vérmérsékletűek, függetlenek, és a maguk urai akarnak lenni. Nagyon bátrak, kiváló katonává, vezérekké válnak. Jó véleménnyel vannak önmagukról, és erősen neheztelnek a kritikáért.

Nagyon tehetségesek a szervezésben, de mindent folyton ellenőrizniük kell. A szeretetért és szimpátiáért megtesznek mindent, akár bolondot is lehet belőlük csinálni.

A 9-es szám jegyében születtek: Roosevelt elnök, Ferenc József osztrák császár, Kepler, Paganini, Richard Nixon, Marlene Dietrich, Greta Garbo

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást