Ha mind az 5 jel stimmel, a párkapcsolat menthetetlen

Ha mind az 5 jel stimmel, a párkapcsolat menthetetlen

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha mind az 5 jel stimmel, a párkapcsolat menthetetlen

Ugyanazokon a dolgokon vitáztok

Viták minden pár között előfordulnak: lehet hogy egyikükön nagyobb a nyomás például a munkahelyén és a felgyülemlett stresszt a másikon vezeti le, vagy egy váratlan esemény teszi próbára a kapcsolatot. Egy működő kapcsolatban ezeket a problémákat a felek képesek megoldani és felülkerekednek a gondokon.

Ha azonban mindketten ugyanazokat a dolgokat szajkózzátok bármi eredmény nélkül, az azt jelenti, hogy nem történt semmilyen előrehaladás a megoldás irányába. Lehet, hogy a párod, de az is, hogy egyikőtök sem hajlandó lépni az ügy érdekében. Amennyiben mindketten a szokásos lemezt rakjátok fel minden veszekedéskor, akkor csak ugyanazokat a köröket futjátok és a nem fog tovább épülni a kapcsolat.

A szakítás előjelei
Charday Penn/istockphoto.com

A szabadság gondolata felszabadító

Ha már nem egyszer azon kaptad magad, hogy a jövőről ábrándozol, de a partnered nem szerepel benne, az egy intő jel. Szívesebben mész el a szingli barátnőiddel bulizni, minthogy programot szervezz a pároddal és ez rendszeres? Úgy érzed, párkapcsolatod teher számodra, csapdába estél és szívesebben lennél egyedül?

Akkor komolyan el kell gondolkodnod arról, hogy miért is vagytok együtt a pároddal. Nem minden kapcsolat végződik azzal, hogy pár kézenfogva elsétál a naplementébe és ha ennek már egyértelmű jelei vannak, az a legjobb, ha továbblépsz.

Alapvető dolgokról teljesen másképp gondolkodtok

A karantén alatt az egyik legstabilabb hollywoodi sztárpár hölgytagja, Jada Pinkett nyilatkozta azt, hogy rájött, alig ismeri férjét, Will Smith-t. Egy kapcsolatban kiderülhet még évek múltán is, hogy a felek teljesen másképpen vélekednek fontos, alapvető dolgokról. (Több olyan párt ismerek, akiknél most jött elő, hogy ellentétes nézeteket vallanak a világjárvány vagy a BLM mozgalom kapcsán és ez megviseli kapcsolatukat).

Ha társaságban szégyelled a partnered, mikor az kifejti véleményét egy témában, az sosem szerencsés. Nemcsak politikai vagy társadalmi nézeteitek különbözhetnek, hanem szociális, etikai kérdésekben is ütközhettek. Sorsfordító lehet az a felismerés is, hogy például te szeretnél gyereket, ő viszont nem.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást