5+1 divatos rövid frizura, amivel elkerülöd a gomba-hatást

5+1 divatos rövid frizura, amivel elkerülöd a gomba-hatást

Címlap / Stílus / Haj / 5+1 divatos rövid frizura, amivel elkerülöd a gomba-hatást / 2. oldal

Aszimmetrikus és nőies

Ha egy kicsit nőiesebb fazont keresel, akkor válassz egy valamivel hosszabbra vágott, de szintén aszimmetrikus fazont. Ez nem csak kezelhetővé teszi a hajadat, de a textúráját is előnyösebbé teszi. A felemás hossz vagányságot kölcsönöz a frizurának, ugyanakkor a lágy hullámok és a hosszú frufru nőiességet, lágyságot és játékosságot ad a megjelenésedhez.

Ritkított bob

Ha szereted a hajad sűrűségét, de el akarod kerülni a gombahatást, viszont nem is akarsz sokat bajlódni az otthoni hajformázással, akkor ez a bájos, rétegzett és ritkított, állig érő bob fazon lesz az igazán neked való választás!

Elég, ha egy kis nem kiöblítendő hajbalzsamot viszel a hajadra minden hajmosás után, más formázóra nincs is szükség, mert a hajad természetes tartása, ereje lesz ennek a frizurának az alapja.

Szögletes bob

Ez a fazon elveszi a fölösleges tömeget a hajadból, mégis hagyja, hogy az esése szép és természetes legyen. Igazi örök klasszikus, mégis nagyon modern hatást kelt, és biztos, hogy 20 év múlva visszanézve sem lesz ciki.

Ami pedig külön jó benne, hogy elég rövid ahhoz, hogy az ápolásával, szárításával ne legyen sok baj, de még éppen elég hosszú ahhoz, hogy össze tudd fogni egy hajgumival, így munka, főzés vagy sport közben is kényelmes viselet, és változatosan is hordhatod.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást