Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád szerint

Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád szerint

Címlap / Stílus / Haj / Megmutatjuk, hogy milyen frufrut vágass az arcformád szerint

Oldalra fésült fazon

Az oldalra fésült frufru elsősorban azoknak áll jól, akiknek az arcuk kicsit hosszúkás. Szépen kiemeli a szemet, de a járomcsontot is, kicsit játékos, bohókás fazon, ami ugyanakkor például egy konttyal kicsit elegánsabbá is tehető. Ha a fodrász jól vágja le, akkor oldalra fésülve, de középre igazítva is viselheted, így többféle stílus is rejlik ebben az egy fazonban, biztos, hogy egy darabig nem fogod megunni.

Ha egy kicsit fiatalosabb külsőt szeretnél, ez a frufru akkor is ideális választás lesz, mivel kicsit bájos és kislányos, így akár néhány évet is elcsalhatsz egyetlen hajvágással.

Tömött frufru

Azonnal babaarcot varázsol ez a tömött frufru, ami elsősorban a kerek, vagy kicsit szögletes arcformához illik, de nem mutat rosszul az ovális arccal sem.

Mivel a szemekre tereli a figyelmet, különösen jó választás azoknak, akik ezt szeretnék kiemelni az arcukból.

Nyugodtan kérj olyan fazont, ami akár a szemöldökig, vagy az alá is ér, ebben az esetben számolj azzal, hogy ha te magadnak nem tudod levágni a frufrudat, akkor ez egy olyan fazon, amivel akár kéthetente is be kell ugranod a fodrászhoz, mert gyorsan a szemedbe nőhet a hajad. Törődést igényel, de nagyon szerethető fazon ez.

Könnyű fürtöcskék

Ha nem szeretnél tömött frufrut, esetleg a bőröd zsírosodásra hajlamos, és fontos, hogy a homlokod is levegőhöz jusson, akkor érdemes elgondolkodni ezen a könnyű, levegős fazonon, ahol csak néhány tincs hullik az arcodba. Ennek a fazonnak a másik nagy előnye, hogy könnyen eltüntethető, hiszen néhány tincset bármikor hátra is fésülhetsz a hajad többi részéhez.

Szintén szépen kiemeli a szemeket, de nagyon kerekíti az arcot, ezért, ha eleve kerek formájú a fizimiskád, óvatosan kell bánni ezzel a frizurával – szögletesebb járomcsontokhoz viszont ideális.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást