10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

Címlap / Stílus / Divat / 10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem! / 3. oldal

A maszk lassan egy éve mindennapi életünk szerves kelléke. Valaki utálja, valaki már megszokta és olyan is van, aki a mai napig rendszeresen elfelejti felvenni. Mivel a maszkok még jó ideig velünk lesznek, érdemes frissíteni a kollekciód, ha unod a régieket.

Tükrös diszkógömb

Csempészd be a glamourt a szürke hétköznapokba és idézd meg az összes elmaradt bulit egy káprázatosan csillogó maszkkal. Az apró tükrök dekoratív mozaik-mintában fedik be az arcot. Az üvegdarabok több színben is pompázhatnak és egyszerre keltenek feltűnő, de elegáns hatást. 

 

 

Fejdíszhez passzoló maszk

Az arcmaszk ma már mindennapi megjelenésünk elmaradhatatlan kelléke, így magától értetődő, hogy a dizájnerek ugyanúgy kiegészítőként kezelik, mint egy sapkát vagy hajbavalót. Ezek a szettek nemcsak azért csinosak, mert a pánt és a maszk ugyanolyan mintájú, hanem mert praktikus módon – gombok segítségével – össze is lehet őket kapcsolni.

 

 

Pillangó

Egy lepke csodás alakja pont olyan, ami ergonomikusan tökéletesen illeszkedik az arcunkra, így magától értetődő, hogy a jópofa pillangó-maszkok is divatba jöttek.

 

 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»