10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

Címlap / Stílus / Divat / 10 különleges maszk, amitől elkerekedik majd minden szem!

A maszk lassan egy éve mindennapi életünk szerves kelléke. Valaki utálja, valaki már megszokta és olyan is van, aki a mai napig rendszeresen elfelejti felvenni. Mivel a maszkok még jó ideig velünk lesznek, érdemes frissíteni a kollekciód, ha unod a régieket.

Kötött, bizarr fazon a polgárpukkasztáshoz

Ha tudsz kötni, kiélheted a kreativitásod legvadabb oldalát egy ilyen szürreális kötött maszkkal. Nem kell feltétlenül olyan meghökkentőnek lennie, mint a képen látható „nyelves” fazon, de a mindennapokban is belefér egy kis polgárpukkasztás. Ha nem vagy a kötészet mestere, egy lelkes nagymama vagy szomszédnéni biztos szívesen kisegít.

 

 

Szegeccsel kivert darabok a vagány megjelenéshez

Nem kell feltétlenül a kemény metálzene rajongójának lenned ahhoz, hogy szegecsekkel dobd fel a maszkod. Ez a stílus futurisztikus és vagány, így mindenkinek szól, aki kicsit ki szeretne tűnni a tömegből. További előnye, hogy tökéletesen illeszkedik a steampunk örökzöld koncepciójába, ami sosem megy ki a divatból. 

 

 

Viseld a maszkod elegáns ékszerként

Íme a bizonyíték, hogy egy arcmaszk is lehet igazi művészi alkotás. Ha egyszer szépen felöltöztél és gondosan összeválogattad a stílusos kiegészítőket, miért rontanád el a megjelenésed egy sima sebészi maszkkal? Ékkövek, gyöngyök és finom hímzés segítségével olyan dekoratív alkotásokat készíthetünk, melyeken mindenkinek megakad a szeme. 

 

 

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»