Életmód / Ezotéria

Mi a csillagjegyed? Ezt a sorozatot ajánljuk most neked

Mi a csillagjegyed? Ezt a sorozatot ajánljuk most neked

Kos

Szívesen ugrasz fejest olyan sorozatokba, amelyek egy teljesen új világba visznek. A farkas gyermekei egyszerre vegyíti az űrfilmek, a családi drámák, az egyéni útkeresős drámák minden érdekes és nehéz kérdését: a világűr gyarmatosításának korai szakaszában két android feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek egy bolygón. Apának és Anyának komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus.

Bika

Képes vagy keményen dolgozni és akár nehéz döntéseket is meghozni a céljaid elérése érdekében, de a lelked mélyén igazi romantikus vagy, akit magasztos célok vezetnek. Éppen olyan, mint a Nagy Katalin – A kezdetek főhőse. Az évad egyik legnagyobb meglepetést hozó és legszórakoztatóbb sorozata finoman szólva is szabadon kezeli a történelmi tényeket, cserébe viszont egy elképesztően vicces, fordulatos és remek karakterekkel dolgozó széria lett, amit szerintünk imádni fogsz.

Ikrek

Az Ikrekről úgy tartják, hogy két arcuk van, és minden helyzetben a megfelelőt tudják mutatni. Ha nem is gondoljuk, hogy lenne egy sötét, veszélyes éned, de ez a kettősség minden bizonnyal le fog nyűgözni a Netflix immár második évadot is leadott sorozatában, a Te című szériában, amiben egy sorozatgyilkos történetét követjük az ő szemszögéből – és meglepő módon szimpatikusnak találjuk, minden borzalmas, beteg és kicsavart cselekedete ellenére.

Rák

A családcentrikus Rákok imádják az olyan sorozatokat, amelyekben a főhős a megmentő szerepében tűnik fel, még akkor is, ha elsőre nem úgy tűnik, hogy képes lesz elboldogulni egy ilyen nagy feladattal – a szeretteikért szinte bármire képes Rákok könnyen azonosulnak egy ilyen szereppel. A Bly-udvarház szellemében egy nevelőnőnek sötét erőkkel kell szembenéznie, hogy megmentsen két gyereket.

Oroszlán

Szereted a drámai jeleneteket, a különleges megoldásokat, és azt, ha egy-egy vicces jelenet mögött akár komolyabb társadalmi üzenet is van. A Narancs az új fekete egy női börtönben játszódik, és komplex képet fest nagyon súlyos szociális problémákról, megmutatja, hogy a börtönlakók nem egydimenziósak és hogy mindenkinek saját története van, a néha elképesztően sötét és megrendítő dráma mellett pedig szórakoztató és vicces is tud lenni.

Szűz

Szereted azokat a sorozatokat, amelyekben hosszú távon kell tervezni, nem feltétlenül pörögnek túl gyorsan az események, cserébe viszont sokáig lehet gondolkodni egy-egy rész eseményein, a motivációkon és a lehetséges irányokon, amit a cselekmény követhet. A The Walking Dead nem az a klasszikus zombisorozat, ahol semmi más nem történik, mint hogy élőhalottakat kaszabolnak, sokkal inkább túlélésről, újragondolt társadalomról és egy disztópia kérdéseiről van benne szó, emiatt szerintünk be fog jönni neked.

Még több izgalmas sorozatot mutatunk a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Miklós-Illés Julianna
    2020.10.24., 23:10

    ….

    Válasz

Írj egy hozzászólást