Smink divat 2011. Szemfestés tippek

Smink divat 2011. Szemfestés tippek

Címlap / Stílus / Arc / Smink divat 2011. Szemfestés tippek

A 2011-es tavaszi/nyári smink trendek hordhatók és kiemelik a szem alakját. Bátran kísérletezz a színekkel és mintákkal.

Nappali tündöklés

A földszínek ideális nappali választások. Idén különösen divatosak a pasztell árnyalatok. A fénylő arany univerzális, elegáns választás. Élénkvörös rúzzsal párosítva tündöklő megjelenésed lesz.

Kép forrása: Gucci

Pirosak

A vidám cseresznye és rózsaszínek szenzuális, üde karaktert kölcsönöznek az arcnak. Figyelned kell, hogy az arc többi része diszkréten és természetesen legyen kisminkelve. A szemek lesznek előtérben.

Fémes pasztell

A sugárzó metálárnyalatok kiemelik a világos szemet, a korallszínek jelentős trend lesz a meleg szezonban. Éjszakai sminknek is jó választás, hisz különleges színfoltja lesz a party-megjelenésednek.

Kép forrása: Jason Wu

Füstös

Fénykorát éli a füstös szemfestés. Idén helyet kapnak más sötét árnyalatok is, mint a mély mályvaszín, tópszín vagy szürkék.

Sápadt kék

Fény és üdeség jellemzi a világoskék szemfestést. Ez a halvány fényt adó szemfesték különösen kiemeli a szürke és kék szemeket.

Kép forrása: Preen

Pasztell

A minimalizmus idén is divatját éli, ezekhez a visszafogott ruhákhoz pedig jól illenek a bevállalós, színes sminkek, mint ez az élénk mustárszínű szemfesték is.

Kép forrása: Dior

Lenyűgöző színek

A zöld szemfestékek mindig jól mutatnak a megfelelő piros rúzs kombinációjával, a két szín egymás komplementerjei, ezért különleges hatásuk van együtt.

Tavaszi felüdülés

A laza romantikus stílus kedvelőinek Anna Sui tündöklő, aranyszínű sminkje ideális választás.

Kép forrása: Anna Sui

80-as évek

A 80-as évek tendenciái átköltöztek a sminkbe, a jeges kékek, lilák és egyéb szörbet árnyalatok jellemzik a tavaszi sminktrendet.

Kép forrása: Derek Lam

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást