A Skorpió személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A Skorpió személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Skorpió személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

A zodiákus talán legmisztikusabb csillagjegye bizony sok fejtörést okoz környezetének. Eleme a víz, melynek következtében az egyik legszenvedélyesebb jegy, így az esetek többségében érzelmei vezérlik. A Skorpió igazi rejtély, melyet érdemes megfejteni, mert a látszólag nemtörődöm külső érdekes és értékes személyiséget takar.

Uralkodó bolygói a Mars és a Plútó, melyeknek köszönhetően izgága, sőt, olykor kifejezetten indulatos lehet. Félni azonban nem kell tőlük, hiszen ezt a felfokozottságot a szeretetben és a szerelemben is megélik. Aki olyan szerencsés, hogy mélyebben megismerhet egy ilyen intenzív és összetett személyiséget, az egy életre igaz és hűséges társra lel.

1. Felettébb titokzatos

Ha először találkozol egy Skorpióval, ne várd, hogy túl sokat megtudsz róla. Érzelmei vezérlik és titokzatos személyiség, aki csak akkor fedi fel komolyabb gondolatait és mély érzéseit, mikor már biztonságban érzi magát a társaságodban.

A bizalom kialakulásához ugyan időre van szüksége, de minden esetben érdemes kivárni azt, hogy közel kerüljünk hozzá, mert minden esetben egy lojális, igaz barát a jutalmunk. 

2. Mindenkit elvarázsol

Igazából senki sem tudja, miért, de tény, hogy a Skorpió mindenkit képes az ujja köré csavarni. Lehet, hogy emögött misztikus kisugárzása és titokzatos személyisége áll, és ez az oka annak, hogy mindenki meg akarja ismerni és fejteni őt. Ugyan a Skorpiók hírhedten nem könnyű emberek, és úgy gondolják, először mindenkinek bizonyítania kell, hogy egyáltalán méltók-e a barátságára vagy figyelmére, de mégis van bennük egy természetes báj, ami miatt rendkívül népszerűek. 

3. Képtelen megbocsájtani

Míg a haragtartóbb csillagjegyekre az jellemző, hogy megbocsájtanak, de nem felejtenek, addig a Skorpióról határozottan kijelenthetjük, hogy szintén nem felejtenek, ugyanakkor nem is bocsájtanak meg.

Ha úgy ítélik meg, hogy valaki ártott nekik, egyből felégetnek minden hidat és sosincs visszaút.

Általában igyekszik magát távol tartani a negatív impulzusoktól, így ha egyszer megbántottad, többször egészen biztosan nem ad rá esélyt, mivel kizár az életéből. Ne is vesztegesd az időt bocsánatkéréssel vagy magyarázkodással: a Skorpió döntése végleges és már sosem lesztek barátok.

4. Nem a legőszintébb csillagjegy, de hű önmagához

A legtöbb ember azt mondja, nem érdekli, másoknak mi a véleménye róla, de sokakat a lelkük mélyén igencsak érdekel. A Skorpióra viszont ez maximálisan igaz: ők tényleg fittyet hánynak arra, hogy környezetük mit mond róluk, ugyanis remekül érzik magukat a bőrükben.

Nemtörődöm hozzáállásuk az élethez csak álca, valójában nagyon is érdekli őket környezetük és szeretteik iránt mély érzelmekkel viseltetnek.

Könnyen feldühödnek, de amilyen szenvedélyesen tudnak gyűlölni, ugyanolyan hevesen tudnak szeretni is. Nem állíthatjuk, hogy a Skorpió a legtranszparensebb és legőszintébb csillagjegy, azonban saját értékrendjükhöz mindig tartják magukat és nekik igazából csak az a fontos, hogy önmagukhoz hűek maradjanak. 

5. Éles a hatodik érzéke

Sok Skorpió jegyben született emberről tartja úgy a környezete, hogy szinte természetfeletti képességekkel rendelkezik. Sok helyzetben tudja, hogy mi lesz a végkifejlet, ami barátai számára úgy tűnhet, mintha meg tudná jósolni a jövőt. Remek intuícióval és meglátásokkal rendelkezik, így egy Skorpió véleményét mindig ajánlott meghallgatni, hiszen többnyire igaza lesz. Igazi győztes típus, aki nem ismer lehetetlent.

Szinte minden Skorpió sikeres ember, mind munkájában, mind a magánéletben, tehát számíthatunk rá, hogy jó tanácsokkal lát majd el minket.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást