Kikapcsolódás / Szórakozás

5 sírva nevetős vígjáték, ha szereted a minőségi humort

5 sírva nevetős vígjáték, ha szereted a minőségi humort

1/5 Nevetséges Napóleon – Napoleon Dynamite

Tipikusan az a film, amit legalább kétszer meg kell nézni, hogy értékeld, mert elsőre minden figyelmedet leköti a „mi van??” életérzés.

Napoleon egy Preston nevű kisváros középiskolása, a tipikus és örök lúzer, eltúlzott és kifacsart karikatúrája annak, akinek egy kicsit mind látjuk magunkat, ha előkerül valamelyik gimis fotónk.

A legjobb mindebben az, hogy Napoleont ezt egy cseppet sem érdekli, ő kizárólag a saját kis világában él, amitől az egész sztori egészen elképesztővé, néha egyeneseb bizarrá, de legfőképp zavarba ejtően humorossá válik.

2/5 Brian élete – The Life of Brian

A Monthy Python csoport fergeteges vígjátéka tényleg nem ismer semmit és senkit, amiből vagy akiből ne merne viccet csinálni! De pimaszságukat megbocsájtjuk, hiszen a görbe tükörben, amit elénk tartanak, nagyon sok olyan igazságot is meglátunk, amit egyébként nem szeretnénk észrevenni.

Ha egyszer megnézed a Brian életét, megnézed kétszer, háromszor, négyszer is, és te sem fogod tudni megállni, hogy ne idézd az olyan klasszikusokat belőle, mint a „Mit adtak nekünk a rómaiak?”, a „Mostantól szólítsatok Lorettának!”, vagy személyes kedvencemet, a „Ti mind egyéniségek vagytok!” című jelenetet.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást