Kikapcsolódás / Szórakozás

Sármos férfiszínészek, akik mára sokat veszítettek varázsukból

Sármos férfiszínészek, akik mára sokat veszítettek varázsukból

Bár a mai világban a szépség fogalmát sok esetben kötik össze a külső megjelenéssel, szerintem – és bízom benne, hogy nem vagyok egyedül ezen a véleményen – a szépség nagyon sokrétű. Persze hozzá tartozik a külső megjelenés, de összességében mégis mintha valami sokkal többről lenne szó. Rétegekről, ami egymásra támaszkodik, egymásra épül, mint a hagyma héja és így alkot végül a kerek egészet. Tehát lássuk be, bármennyire csinosítgatjuk a külsőnket, ha belül rossz passzban vagyunk, az ha nem is azonnal, idővel meglátszik rajtunk. 

Talán ezért is tartja magát a népi mondás, hogy egy férfi már elég, ha éppen csak kicsit szebb az ördögnél: a sármot, a férfias magabiztosságot és megjelenést ugyanis nem egy helyes pofi adja. Ahogy idősödünk, előtérbe kerül a férfiaknál is a belső stabilitás, az önazonosság, az intelligencia és persze a kiállás, amit már egy szép mosoly nem biztos, hogy tud pótolni. De vajon mi történik ha egy helyes férfi elkezd idővel zülleni? Vagy akár teljesen elhagyja magát? Követi a vonzereje vagy idővel az is elhalványul? Ezt mindenki döntse el maga. Mi nem ítélkezünk, csak megmutatjuk a változást.

Matthew Perry

Bár sosem a nőcsábász karakterét játszotta, humora, stílusa, a helyes arca azért sok nőt megfogott. Sajnos azonban Matthew valahogy az utóbbi időben eléggé elhagyta magát, úgy látszik, ő tényleg azt az álláspontot képviseli, amiről a cikk elején beszéltünk. De vajon lelkileg jól van? Csak a testét vagy a lelkét is elhanyagolta?

 

 

Jonny Depp

Sorolni is nehéz lenne hány filmben láthattuk már a hollywoodi világsztárt, nem csoda, hogy fiatalon hogy oda voltak érte a nők. Helyes volt, szexi és tehetséges, már azonban sajnos az alkohol-, és drogproblémái igen erősen meglátszódnak rajta. Még teljesen talán nem vesztette el férfias kisugárzását, de régi fénye halványodni látszik…

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást