Kikapcsolódás / Szórakozás

Sármos férfiszínészek, akik mára sokat vesztettek varázsukból

Bár a mai világban a szépség fogalmát sok esetben kötik össze a külső megjelenéssel, szerintem – és bízom benne, hogy nem vagyok egyedül ezen a véleményen – a szépség nagyon sokrétű. Persze hozzá tartozik a külső megjelenés, de összességében mégis mintha valami sokkal többről lenne szó. Rétegekről, ami egymásra támaszkodik, egymásra épül, mint a hagyma héja és így alkot végül a kerek egészet. Tehát lássuk be, bármennyire csinosítgatjuk a külsőnket, ha belül rossz passzban vagyunk, az ha nem is azonnal, idővel meglátszik rajtunk. 

Talán ezért is tartja magát a népi mondás, hogy egy férfi már elég, ha éppen csak kicsit szebb az ördögnél: a sármot, a férfias magabiztosságot és megjelenést ugyanis nem egy helyes pofi adja. Ahogy idősödünk, előtérbe kerül a férfiaknál is a belső stabilitás, az önazonosság, az intelligencia és persze a kiállás, amit már egy szép mosoly nem biztos, hogy tud pótolni. De vajon mi történik ha egy helyes férfi elkezd idővel zülleni? Vagy akár teljesen elhagyja magát? Követi a vonzereje vagy idővel az is elhalványul? Ezt mindenki döntse el maga. Mi nem ítélkezünk, csak megmutatjuk a változást.

Matthew Perry

Bár sosem a nőcsábász karakterét játszotta, humora, stílusa, a helyes arca azért sok nőt megfogott. Sajnos azonban Matthew valahogy az utóbbi időben eléggé elhagyta magát, úgy látszik, ő tényleg azt az álláspontot képviseli, amiről a cikk elején beszéltünk. De vajon lelkileg jól van? Csak a testét vagy a lelkét is elhanyagolta?

 

 

Jonny Depp

Sorolni is nehéz lenne hány filmben láthattuk már a hollywoodi világsztárt, nem csoda, hogy fiatalon hogy oda voltak érte a nők. Helyes volt, szexi és tehetséges, már azonban sajnos az alkohol-, és drogproblémái igen erősen meglátszódnak rajta. Még teljesen talán nem vesztette el férfias kisugárzását, de régi fénye halványodni látszik…

 

Charlie Sheen

Sajnos Charlie Sheen is veszített férfias ragyogásából. Volt idő, hogy minden nőt megkapott, az elmúlt pár évben azonban a betegsége, a drog-, az alkoholproblémái, a rendőrségi ügyei és az elvonók eléggé meglátszódnak rajta. És mintha már az idő sem kímélné a színészt.

 

 

Billy Zane

Ha előbb nem is, a Titanicban biztosan mindenkinek feltűnt a kissé erőszakos, ám nagyon sármos karakter – persze Leonardo DiCaprióval szemben nem volt könnyű érvényesülni. Fiatalon még egészen sok szépfiú szerepet osztottak rá, az idő viszont egészen átalakította a karakterét. Hogy ez kinek tetszik és kinek nem, azt mindenki döntse el maga..

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW