Safe Laser az egész családnak

Safe Laser az egész családnak

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Safe Laser az egész családnak

Az egészségügyi problémák és balesetek sajnos minden embert érinthetnek. Ha Önnel vagy az Ön családjában is előfordulnak betegségek és balesetek, akkor a legtöbb, amit tehet, hogy minél hamarabb elkezdi a probléma kezelését. Szerencsére ma már léteznek olyan készülékek, mint a Safe Laser 500 és Safe Laser 1800, melyek lehetővé teszik, hogy Ön és családja az otthona kényelmében is kezelhesse magát.(x)

Mivel minden korosztálynak ajánlott a használata, ezért egy család számára egy saját lágylézer, Safe Laser készülék beszerzése gyorsan megtérülő megoldást jelenthet. Különösen Ha a családból sokan aktív életet élnek, és gyakori, vagy fennáll egy sportsérülés, vagy kisgyerekek esetében az iskolai, játszótéri sérülések kockázata. Amennyiben egy összegben nem is engedhetik meg maguknak a vásárlást, van lehetőség 10 hónapos, kamatmentes, 0% THM-es konstrukció mellett részletre vásárolni, a laserberles.hu csapatánál.

A Safe Laser készülékek használhatóak a gyermekek, felnőttek, idősek és az háziállatok gyógyulásának felgyorsítására egyaránt.

Miben rejlik a Safe Laser hatékonysága?

 • Felgyorsítja és elindítja a szervezet gyógyulási folyamatait, biostimuláció révén.
 • Fájdalomcsillapító hatással rendelkezik.
 • Csökkenti a gyulladást és duzzanatot.
 • Javítja a vér- és nyirokkeringést. Serkenti a sérült idegek regenerációját.

 Mi mindenre használható?

 • Ízületi, izom- és ínhüvelygyulladások, reumatikus fájdalmak és porckopás esetén biztosít fájdalomcsillapítást.
 • Fogászati problémáknál, mint fogfájás, gyulladás, fogínysorvadás, szájnyálkahártya sérülések, valamint fogszabályozás során alkalmazva csökkenti a fájdalmat és lerövidíti a kezelés idejét.
 • Légúti gyulladásoknál, beleértve az arcüreggyulladást, enyhíti vagy megszünteti a tüneteket.
 • Fülfájások, gyulladás, viszketés, fülzúgás és halláscsökkenés esetén segít enyhíteni a panaszokat.
 • Sportsérülések, mint izomhúzódás, szakadás, zúzódások, csonttörés, izom- és ínszalag sérülések esetén nyújt hatékony kezelést.
 • Bőrproblémák, mint hámsérülések, horzsolások, vágások, operáció utáni sebek, felfekvések és herpesz esetén segíti a gyógyulást.
 • Kozmetikai problémák, beleértve a pattanásokat, gyulladásokat és ráncokat, szintén kezelhetők vele.
 • A cukorbetegséghez kapcsolódó fekélyes sebek gyógyulását elősegíti.

A Safe Laser készülékeket nem véletlenül hívják a „Család Orvosának”

Egy családban a 4 lábú barátaink is a családtagok közé tartoznak, így a kiszáradt párnácskákra, vagy egy szilánk, élesebb kavics következtében felvágott mancsra is alkalmazható. Az állatorvosi rendelők is előszeretettel alkalmazzák a Safe Laser készülékek erősebb, Safe Laser 500, Safe Laser 1800, és kifejezetten az állatok számára kifejlesztett SL 580-as modelljét.
Az állatok esetében a lézerfény ugyanolyan biológiai hatással bír, mint az emberek esetében. A lézerterápiát állatoknál önállóan vagy kiegészítő terápiaként ugyanarra a betegségre vagy kórképre lehet alkalmazni, mint embereknél. A Safe Laser, lágylézer kezelés nemcsak enyhíti a betegségek tüneteit, hanem sok esetben az okot is megszünteti. A gyógyulási idő rövidül, és bármilyen más terápiával kombinálható.

Nincs káros mellékhatás, nincs allergiás regisztráció, a kezelés pedig ember és állatok számára is teljes mértékben fájdalommentes és veszélytelen. Ebből adódik a név is, azaz Safe Laser = Biztonságos lézer.

Forrás: https://laserberles.hu/

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!