Divat / Stílus

5+1 női ruhadarab, amit a pasik ki nem állhatnak

5+1 női ruhadarab, amit a pasik ki nem állhatnak

Laza overáll

Aligha lepődsz meg a tényen, hogy a férfiak szeretik látni az alakodat. Még akkor is, ha te magad nem vagy teljesen elégedett a vonalaiddal. A sors egyedi, csak rád jellemző ívekkel áldott meg – vétek rejtegetni ezeket!

Arról nem is beszélve, hogy ha néhány pluszkiló leplezésére bújsz előnytelen szabású, nagynak tűnő szettbe, optikailag még ráteszel egy lapáttal a szélességre.

Térdzokni

Japán iskolás lányokon elképzelhető, hogy szexi, de valójában inkább gyerekes, mint trendi. Nemcsak, hogy időjárás szempontjából számítanak zsákutcának – hiszen vagy megsül a vádlid, vagy szétfagy a combod –, de rövidítik a lábaid, és velük együtt az egész alakod. Ha valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis a térdzokni a kedvenc darabod, tartogasd inkább otthoni lazuláshoz!

Nyári csizma

átmeneti időszakra igen, de nyárra semmilyen formában nem ajánlott hordanunk. Attól, hogy valami trendi, nem biztos, hogy értelme is van viselni. Az elmúlt években divatba jött nyári csizmákat cseppet sem kedvelik a férfiak, hiszen nehéz elhinniük, hogy a nyári forróságban kényelmes viseletek lehetnek. Hiába készülnek viszonylag szellőzős anyagból, a nyár és a csizma örök ellentétben fognak állni egymással, ezért népszerűségük várhatóan hamar leível. Érthető a férfiak nemtetszése, elvégre ahogy télen sem hordunk ép ésszel szandált, úgy nyáron sem takargatjuk csizmával a lábunk szárát.

Túl sok rojt és bojt

Tény, hogy a kiegészítőkön lógó bojtok vagy rojtok segítségével ügyesen kiegyensúlyozhatod az egész szetted és alakod. Kis mértékben még el is megy, ha viszont az egész öltözeted erről szól, ne csodálkozz, ha a férfiak szőnyegszegélynek vagy függönyzsinórnak titulálnak. A bojtok mindemellett kislányossá teszik megjelenésedet. Arra is figyelned kell, hogy a bojtokat és a rojtokat más látványos megoldással ne kombináld, mert kaotikus lesz az összhatás! Ne feledd, kevés divattervezőnek sikerül olyan minőségi, jó szabású ruhadarabot terveznie, amin a “csupa-rojt” jól mutat.

 A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást