5 „rosszlány” tulajdonság, amire nagyon bukik az összes pasi

5 „rosszlány” tulajdonság, amire nagyon bukik az összes pasi

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 „rosszlány” tulajdonság, amire nagyon bukik az összes pasi

1. Ügyel a külsejére

Egy „rosszlányt” sosem látsz melegítőben és nagy, vastag, kapucnis pulcsiban. Mindig csinosan van felöltözve, akár otthon van, akár bulizni. Tudja, hogy fontos a megjelenés és remekül hangsúlyozza vonzó külsejét, ami miatt olykor kicsit hiúnak is tűnhet, pedig csak tisztában van a természetes bájával.

Egy átlagos lány hajlamos arra, hogy egy idő után ne tekintse fontosnak a külsőségeket és elengedje magát, ha már egy ideje kapcsolatban van. Picit elkényelmesedik, esetleg nem borotválja a lábát, nem sminkeli magát olyan gyakran, mint a randizós időszakban, pedig ez a férfiaknak igenis számít.

istockphoto

2. Féktelen az ágyban

A rosszlány tudja, hogyan csábítson el bárkit, remekül flörtöl és úgy bolondítja magába a férfiakat, hogy azok észre sem veszik.

Nemcsak szexisen néz ki, hanem ízig vérig szexistennő. Sosem prűd, nem tesz úgy, mintha utálná a pornót és nem fél új dolgokat kipróbálni az ágyban. Nincsenek gátlásai, megmondja, amit szeretne, és viszonozza is. Vele sosem unalmas a szexuális élet, mert féktelen, szereti a testét és nem szégyellős.

3. Nem vár a sült galambra

Egyik rosszlány sem fog otthon ülni és szomorkodva várni, hogy rátalál a szőke herceg, aki megoldja minden problémáját. Az életét ugyanis ő maga irányítja, bármiféle mankó nélkül. Ha van segítség, elfogadja, de nem esik kétségbe, ha egyedül kell megoldania valamit.

Talpraesett, vagány és gondtalan, ami ugyan olykor felelőtlenségbe csaphat át, ő mégsem vár senkitől sajnálatot és nem is omlik össze, hanem megrázza magát és megy tovább.

Egy ilyen nőt nehéz levenni a lábáról és a férfiaknak imponál ez a fajta kihívás.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást