Egy másik férfi csábításában. Olvasd el ezt, mielőtt megcsalnád!

Egy másik férfi csábításában. Olvasd el ezt, mielőtt megcsalnád!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Egy másik férfi csábításában. Olvasd el ezt, mielőtt megcsalnád!

1. Te hogy éreznéd magad fordított esetben?

Szereted a barátod és fontos számodra? Együtt vagytok egy ideje, a dolgok rendben mennek és bízol benne? Mi történne, ha véletlenül meglátnál egy felugró üzenetet a telefonján, egy ismeretlen női névvel?

Bizonyára megnyitnád és a szíved összetörne, ha látnád, hogy a párod írásban úgy flörtöl egy másik lánnyal, ahogyan veled már nagyon régóta nem tette.

Az egész világod felfordul, kiderül, hogy amiben eddig hittél, mind hazugság. A párod mást csókolt, mással bújt ágyba, más iránt vannak érzései? Ugye, milyen szörnyű még belegondolni is? Pedig ez az, amin a társad keresztül fog menni, ha kiderül a hűtlenséged. 

2. A fű mindig zöldebb…

Mai társadalmunk azt sulykolja, hogy minden eldobható és pótolható. Ha valami nem működik, kidobjuk és veszünk egy újat, pedig sokszor az új semmivel sem jobb, mint a régi volt. Az új személy is csak ideig-óráig lesz olyan csodálatos, amilyennek az elején látjuk és utána az ő hibái is szépen előjönnek.

Kiderül, hogy horkol, hogy szétdobálja a ruháit és pár hét után már nem lesz veled olyan előzékeny és odaadó. Ilyenkor jön a megbánás és elkezd hiányozni a másik, akit megcsaltál.

Vissza akarod kapni a régi életed, ami már sosem lesz ugyanolyan, hiszen ott lesz a lelkiismeret-furdalás, hogy bizony félreléptél. És ha kiderül és elhagy a párod..?

3. Túl sok kárt okozol

Ha valaki megtudja, hogy partnere megcsalta, önbizalma hirtelen összeomlik és a trauma az egész életére kihat. Az érzelmek különböző skáláján megy végig, először megdöbben, megrémül, majd mély szomorúságot érez. Ezután jön düh és a megalázottság, illetve az, hogy ezentúl sosem fog már olyan odaadással bízni senkiben. Úgy érzi, elárulták és örökké gyanakodni fog mindenkire, aki esetleg utánad jön. Azon fog őrlődni, hogy hol hibázott, miért nem volt elég jó és hogy lehetett ilyen vak és naív.

Biztos, hogy szeretnéd ennek a pszichológiai rémálomnak kitenni a párod?

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást