Életmód / Ezotéria

Mennyire vagy rendszerető? Csillagjegyek a legpedánsabbtól a legrendetlenebbig

Szűz

Ha valaki a legpedánsabb ismerősére gondol, az jó eséllyel legtöbbször egy Szűz jegyű ember lesz. Kiemelkedően rendszerető ember, aki mindent tisztán és rendszerezve tárol. Nála sosem találsz kallódó tárgyakat, mindennek megvan a helye. Akkor is remek tárolási lehetőségekkel él, ha csak kis hely áll rendelkezésére. 

Bika

A Bika mindig tiszta, rendezett otthona mögött a legnagyobb motiváció a saját kényelme. Fontos számára, hogy pihenése zavartalan legyen és a relaxáció csakis tiszta, rendes és dekoratív környezetben történhet meg. Bármikor ugranak fel hozzá a barátok, nála mindig patinás rendet találnak. 

Bak

Nemcsak a hivatásod terén, otthon is gyakorlatias vagy, így nem tűröd a rendetlenséget. Nincsenek otthonodban felesleges dolgok, mindentől megválsz, aminek már nem veszed hasznát, ezért sosem halmozódik fel nálad sok csecsebecse. A dekorációra nem fordítasz nagy gondot, számodra az a fontos, hogy a lakás rendezett és praktikus legyen. 

Skorpió

Titokzatos személyiség vagy, akinek szoros a kapcsolata otthonával, ugyanis ez az a hely, ahol teljesen önmagad lehetsz. A lakásod az intim szférád, ezért mindig makulátlanul tisztán, rendezetten tartod és amint eluralkodna a rumli, te elejét veszed.

Rák

Érzékeny, gondoskodó személyiség vagy, akinek mindenki előtt nyitva áll a szíve és az otthona is, ha támogatásra van szüksége. Fontos számodra, hogy az enteriőr nyugalmat árasszon, amihez elengedhetetlen a rend és tisztaság. Nálad mindenki jól érzi magát, lakásodban mindig jó a hangulat a pozitív energiáknak köszönhetően. 

Kos

Merész döntéseket hozol, ha otthonod berendezéséről van szó, azonban a takarítás és a rendrakás nem kifejezetten erősséged. Mivel mindig valami új kalandon jár az eszed és mindig pörögsz, nincs időd a rendrakással foglalkozni. Csak akkor állsz neki a rumlinak, ha éppen unatkozol és nincs jobb dolgod.

A lista nem ért véget! Lapozz, hogy kiderítsd, melyik csillagjegyekkel folytatódik >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW