Rendelnél sportcuccokat? 5 kevésbé ismert, de szuper sportruházat márka

Rendelnél sportcuccokat? 5 kevésbé ismert, de szuper sportruházat márka

Címlap / Stílus / Divat / Rendelnél sportcuccokat? 5 kevésbé ismert, de szuper sportruházat márka

Kis hazánkban viszonylag kicsi szerep jut a sportruházati márkáknak. Ebben a szűk szférába igazán nehéz a nagyhalak, mint a Nike, Adidas vagy Puma mellett labdába rúgni, így nem csoda, hogy sokan nem ismernek más igényes és hiteles márkát az említetteken túl. Pedig számtalan sportruházati cég képviselteti magát a nemzetközi piacon, akikre rengeteg sportoló esküszik, és akik már hazánkba is szállítanak! Sőt, van 1-2 márka, ami fizikai üzletbe is fellelhető Magyarországon! Most ezekből a kevésbé ismert, ám annál minőségibb és kedvezőbb árú márkákból mutatok nektek egy rövid válogatást!

Gymshark

Akik követik a Youtube testépítő nagyágyúit biztosan találkoztak már ezzel a márkával, a Gymshark-al!

Szinte minden ismertebb fitness guruval együttműködésben állnak, és ők még itthon is elég ismertnek számítanak edzős berkekben.

Kiváló minőségi sportruházati termékek széles választékával várják az érdeklődőket!

Bár nem sorolnám a legolcsóbb kategóriába, az áraik hűen tükrözik a ruhadarabok által nyújtotta komfortot és tartósságot, tehát megéri beléjük fektetni!

Alo Yoga

A cég nevéből sejthető, hogy mi a márka fő profilja. Szinte minden igazi jóga guru viseli a termékeiket, és jó szívvel ajánlják is azokat. Egy prémium kategóriájú sportruházati márka az Alo Yoga, így az áraik jóval magasabbak a listában említett többi márkáénál.

A cég azonban tisztában van vele, hogy ez által a termékeik sokak számára nem elérhetőek, éppen ezért rengeteg nyereményjátékot tartanak, szinte minden héten, valamelyik nagykövetüknél, lehetőséget biztosítva, hogy bárki megkaparinthassa azokat.

Bár valóban nem egy olcsó márka, ha lehetőségünk van rá, hogy megvásároljuk a termékeiket – akár spórolással – biztosak lehetünk benne, hogy hosszútávra fektettünk be!

Myprotein

A Myprotein leginkább a táplálékkiegészítőivel vált híressé nemzetközileg, azonban pár éve elkezdték legyártani első saját kollekciós ruházati termékeiket is. Népszerűségüket és minőségüket hűen tükrözi, hogy ma már számtalan sportoló büszkén viseli azokat.

Egy viszonylag olcsó kategóriának számítanak – kb. a legtöbb itthoni fast fashion márka áraival vetekednek –, azonban a termékeik minősége kiváló! Ár-érték arányban tehát mindenképpen kiemelkedő ez a márka a listából, és szerencsére hazai webáruházzal is rendelkeznek, így a termékek beszerzése is jóval egyszerűbb.

Egyetlen hátrányuk talán a „szűkös” termékpaletta, hiszen a legtöbb márkával ellenben, nekik nem ez a fő irányuk.

Maaji

A Maaji-val leginkább a nyári sportok szerelmeseinek szerettem volna kedvezni, hiszen a márka fő irányvonala a sportruházaton túl a fürdőruhák. Nem véletlen, hiszen a cég fő bázisa Kolumbiában található, ahol szinte mindig tombol a nyár!

Hatalmas választékból szemezgethetünk náluk, bár nincs hivatalos webshopjuk, ugyanis termékeik olyan közismert online áruházakban köszönnek vissza, mint az Asos vagy Amazon.

Kis hazánkban a Mermaidcrew-n elérhető tőlük néhány darab szezonról-szezonra. Közép ár kategóriába sorolnám őket, hiszen vannak nagyon olcsó termékeik, és van jóval magasabb árú kínálatuk is!

Under Armour

Mondhatni ez a márka az egyetlen kakukktojás a listában, hiszen az Under Armour még hazánkban is eléggé közismert, sport berkekben legalábbis biztosan!

A világmárka legújabb kampányában például The Rock-al (Dwayne Johnson) működött együtt, és kiadtak egy lélegzetelállító mini kollekciót.

Áraik nagyjából megegyeznek a nagyágyúkéval, azonban sokszor ki lehet fogni náluk akciókat, illetve hazai boltokba is sokszor kedvezményesen juthatunk a termékeikhez.

Az egyik legismertebb itthoni online webáruházban, az Answear-on is rendszeresen találkozhatunk leértékelt UA darabokkal! A minőség kiváló, tehát mindenképpen érdemes nézelődni, és kifogni 1-2 kihagyhatatlan ajánlatot!

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!