A szoros copftól kihullik a hajad? 5 szépségmítosz, ami tényleg igaz

A szoros copftól kihullik a hajad? 5 szépségmítosz, ami tényleg igaz

Címlap / Stílus / A szoros copftól kihullik a hajad? 5 szépségmítosz, ami tényleg igaz

Ráncos leszel, ha sokat dörzsölöd a szemed

Ezt talán igazából meg sem kell magyaráznom: ahogy nyomod, húzod és rángatod a szemed körüli bőrt, valóban könnyebben idézed elő a ráncok kialakulását, mintha békén hagynád a szemeidet.

Ráadásul a szemkörnyéki bőr különösen érzékeny (nem véletlenül használunk rá külön erre a területre való krémeket), így még könnyebben ronthatsz a helyzeten, ha sokat dörzsölöd.

Persze tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, mint az álmosság, vagy a viszketés, amikor muszáj csinálnod valamit. Ilyenkor  nyomkodd meg a szemeidet, és figyelj arra, hogy ne húzd-vond a bőrt rajtuk. Így biztosan nem kell már huszonévesen is a ráncaiddal bajlódni.

A sör csodákra képes a hajaddal

Ismerjük a kólás­-szprájtos verzióját a mítosznak is, ezekről viszont megoszlanak a nagyközönség véleményei. A sör azonban nem csalás, nem ámítás, tényleg jót tesz a hajadnak, hála a készítésénél használt árpa és komló vitamindús elegyének.

Az ezekben található egészséges összetevőket beszívja a hajad, és sokkal dúsabb, erősebb és fényesebb lesz. Persze nem ajánljuk, hogy teljesen lecseréld rá a samponodat, de kéthetente egyszer tökéletes, ha pakolásként a hajadra locsolod, és rajta hagyod néhány percig.

Plusz segítség egyébként, hogy a sörben található alkohol nagyon jól tisztítja és fertőtleníti mind a hajszálaidat, mind a fejbőrödet.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást