Szerelem / Párkapcsolat

Pszichológiai trükkök, hogy bárkit az ujjad köré csavarj

Szerencsére nem kell sokat tenni érte, néhány pszichológiai trükk segítségével neked is könnyebben megy majd az ismerkedés!

Légy magabiztos

Ha megfigyeled, a karizmatikus egyéniségek mindig magabiztosak. Nem sütik le a fejüket, amikor büszkeségre lenne okuk, és a hangjukat sem félnek kiengedni. Természetesen itt nem az önteltségre és hencegésre gondolunk, de igenis légy tisztában a saját képességeiddel és légy büszke arra, amit elértél.

Te magad hozd meg a döntéseidet és ne várd, hogy mások segítsenek. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és lehetőség szerint kerüld a „remélem” és a „talán” kifejezéseket olyan közegben, ahol magabiztosnak akarsz tűnni.

Legyenek álmaid, céljaid

Természetesen önmagad miatt is fontos, hogy legyenek álmaid és vágyaid, de ha mások látják rajtad, mennyire ambiciózus vagy és küzdesz a céljaidért, akkor garantáltan csodálni fognak és elismernek majd.

Különlegesnek fognak tartani és keresik majd a társaságodat. Így lesz ezzel a kiszemelt férfi is: látni fogja benned a jövőt, a kisugárzást és a pozitív, céltudatos életszemléletet – ilyen csajjal pedig az élet is szebb lehet!

Légy stílusos

Itt nem a szépségre gondolunk, amiben a gének valljuk be, nagyon is közrejátszanak. Sem agyonsminkelni nem kell magadat ahhoz, hogy rád figyeljenek.

Az a fontos, hogy legyen egy egyedi, saját stílusod, amiben különbözöl a többiektől. Lehetnek azok klassz ruhadarabok, egyedi cipők, de már egy sál stílusos használatával is maradandó vizuális élményt nyújthatsz.

Olvastad már?  Ez a koffeintúladagolás legegyértelműbb jele: vedd észre időben

Ne panaszkodj

Az önbizalom nem velünk születik. Az elején szüleink táplálják, aztán környezetünkből építkezünk. Ideális esetben fiatal felnőttként elérheted azt, hogy a legtöbb helyzetet magabiztossággal tudj kezelni. De hiába minden, ha beszédedet negatív életszemlélet jellemzi. Rengeteget ronthatsz az imidzseden, ha panaszkodsz.

Gondolkodj pozitívan és kerüld a negatív beszédtémákat! Persze, nem minden tökéletes az életben, de egy beszélgetést soha ne kezdd panasszal, hadd lássák rajtad, hogy alapvetően pozitív gondolkodásmód és optimizmus jellemez.

Használd a testbeszédet

Ha már eléggé magabiztosnak érzed magad, ezt sugároznia kell a testbeszédednek is.

Próbálj meg minél többet mosolyogni, nézz mindig a partnered szemébe és a testtartásod soha ne legyen zárt.

Ha nagyobb tömeg előtt kell szerepelned, ne görcsölj, lazíts és viselkedj úgy, mint egy hollywoodi sztár a vörös szőnyegen.

További négy tuti trükk a következő oldalon, lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2