Párkapcsolat / Szerelem

9 pszichológiai trükk, amivel bárkit az ujjad köré csavarhatsz

9 pszichológiai trükk, amivel bárkit az ujjad köré csavarhatsz

Szerencsére nem kell sokat tenni érte, néhány pszichológiai trükk segítségével neked is könnyebben megy majd az ismerkedés!

1. Légy magabiztos

Ha megfigyeled, a karizmatikus egyéniségek mindig magabiztosak. Nem sütik le a fejüket, amikor büszkeségre lenne okuk, és a hangjukat sem félnek kiengedni. Természetesen itt nem az önteltségre és hencegésre gondolunk, de igenis légy tisztában a saját képességeiddel és légy büszke arra, amit elértél.

Te magad hozd meg a döntéseidet és ne várd, hogy mások segítsenek. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és lehetőség szerint kerüld a „remélem” és a „talán” kifejezéseket olyan közegben, ahol magabiztosnak akarsz tűnni.

2. Legyenek álmaid, céljaid

Természetesen önmagad miatt is fontos, hogy legyenek álmaid és vágyaid, de ha mások látják rajtad, mennyire ambiciózus vagy és küzdesz a céljaidért, akkor garantáltan csodálni fognak és elismernek majd.

Különlegesnek fognak tartani és keresik majd a társaságodat. Így lesz ezzel a kiszemelt férfi is: látni fogja benned a jövőt, a kisugárzást és a pozitív, céltudatos életszemléletet – ilyen csajjal pedig az élet is szebb lehet!

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

  • Avatar
    janika
    2021.02.21., 10:30

    mek ne finkjáll és akor is jó lessz a hejszet

    Válasz

Írj egy hozzászólást