Szerelem / Párkapcsolat

Pszichológiai trükkök, hogy bárkit az ujjad köré csavarj

Szerencsére nem kell sokat tenni érte, néhány pszichológiai trükk segítségével neked is könnyebben megy majd az ismerkedés!

Légy magabiztos

Ha megfigyeled, a karizmatikus egyéniségek mindig magabiztosak. Nem sütik le a fejüket, amikor büszkeségre lenne okuk, és a hangjukat sem félnek kiengedni. Természetesen itt nem az önteltségre és hencegésre gondolunk, de igenis légy tisztában a saját képességeiddel és légy büszke arra, amit elértél.

Te magad hozd meg a döntéseidet és ne várd, hogy mások segítsenek. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, és lehetőség szerint kerüld a „remélem” és a „talán” kifejezéseket olyan közegben, ahol magabiztosnak akarsz tűnni.

Legyenek álmaid, céljaid

Természetesen önmagad miatt is fontos, hogy legyenek álmaid és vágyaid, de ha mások látják rajtad, mennyire ambiciózus vagy és küzdesz a céljaidért, akkor garantáltan csodálni fognak és elismernek majd.

Különlegesnek fognak tartani és keresik majd a társaságodat. Így lesz ezzel a kiszemelt férfi is: látni fogja benned a jövőt, a kisugárzást és a pozitív, céltudatos életszemléletet – ilyen csajjal pedig az élet is szebb lehet!

Légy stílusos

Itt nem a szépségre gondolunk, amiben a gének valljuk be, nagyon is közrejátszanak. Sem agyonsminkelni nem kell magadat ahhoz, hogy rád figyeljenek.

Olvastad már?  A 7 legnépszerűbb masszázsfajta

Az a fontos, hogy legyen egy egyedi, saját stílusod, amiben különbözöl a többiektől. Lehetnek azok klassz ruhadarabok, egyedi cipők, de már egy sál stílusos használatával is maradandó vizuális élményt nyújthatsz.

Ne panaszkodj

Az önbizalom nem velünk születik. Az elején szüleink táplálják, aztán környezetünkből építkezünk. Ideális esetben fiatal felnőttként elérheted azt, hogy a legtöbb helyzetet magabiztossággal tudj kezelni. De hiába minden, ha beszédedet negatív életszemlélet jellemzi. Rengeteget ronthatsz az imidzseden, ha panaszkodsz.

Gondolkodj pozitívan és kerüld a negatív beszédtémákat! Persze, nem minden tökéletes az életben, de egy beszélgetést soha ne kezdd panasszal, hadd lássák rajtad, hogy alapvetően pozitív gondolkodásmód és optimizmus jellemez.

Használd a testbeszédet

Ha már eléggé magabiztosnak érzed magad, ezt sugároznia kell a testbeszédednek is.

Próbálj meg minél többet mosolyogni, nézz mindig a partnered szemébe és a testtartásod soha ne legyen zárt.

Ha nagyobb tömeg előtt kell szerepelned, ne görcsölj, lazíts és viselkedj úgy, mint egy hollywoodi sztár a vörös szőnyegen.

További négy tuti trükk a következő oldalon, lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2