„Olyan vállalkozást építettünk, ami nem volt a piacon” – prémium ételeket varázsol otthonra a Food Revolution

„Olyan vállalkozást építettünk, ami nem volt a piacon” – prémium ételeket varázsol otthonra a Food Revolution

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / „Olyan vállalkozást építettünk, ami nem volt a piacon” – prémium ételeket varázsol otthonra a Food Revolution

Veled is előfordult már, hogy egy igazán finom, minőségi ételt akartál házhoz rendelni, de egyszerűen nem találtál kedvedre valót? Vagy már annyiszor rendelted ugyanazokat a fogásokat, hogy nem estek olyan jól, mint kezdetben, esetleg csak szimplán újdonságra vágytál?

Hasonló gondolatok mentén indult útjára Gáspár Gábor és csapata vállalkozása, a Food Revolution, mostanra pedig már egyre többek asztalára kerülnek tőlük olyan különleges, mennyei ételek házhoz szállítva, amilyenek előtte még nem voltak a magyar piacon.

Akadályba ütköztek az ételrendelésnél

Gáspár Gáborék szerettek igazán finom, jó minőségű alapanyagokból készült ételeket enni, de amikor házhoz rendelésben gondolkodtak, gyakran akadályba ütköztek. „A baráti körünkben folyamatos probléma volt az ételrendelés, mindannyiuknak egy olyan szolgáltatásra volt igénye, ahol termelői, bio alapanyagokból, éttermi minőségben főznek, van személyre szabási lehetőség (akár kalóriában, akár alapanyagban), minden nap pontosan megérkezik az étel és heti 10 percet kell vele maximum foglalkozni, de ilyen nem volt. 

Lehetett étteremből rendelni, de mivel az éttermek étlapja szezononként cserélődik, 5 nap után már akár napi fél-1 órát is el lehetett tölteni azzal a kérdéssel, hogy „mit egyek ma?”. Amikor elgondolkodtunk azon, hogy felvegyünk egy privát séfet, jött az ötlet, hogy ha a minőséget megtartjuk, akkor ezt nagyban is meg lehet csinálni.” Hamarosan pedig meg is született a Food Revolution. 

Fotó: Food Revolution

Egyedülálló vállalkozást hoztak létre

Gáspár Gáborék azon kevesek közé tartoznak, akik a Coviddal járó nehézségekből, hátrányokból kemény munkával előnyt is tudtak kovácsolni. „Nagyon szerencsések voltunk a Covid miatt, mert munkaerővel kapcsolatban nem volt nehézségünk. Másrészről egy olyan vállalkozást építettünk, ami nem volt a piacon, ezért nekünk kellett minden egyes rendszert a nulláról kiépíteni, kifejlesztetni vagy létrehozni. 

Fotó: Food Revolution

Ezek okoztak pár kellemetlen pillanatot. Mivel nagyon gyorsan terjedt szájról szájra a cég híre, ezért előfordult, hogy egyik napról a másikra kellett megoldani, hogy felcímkézzük az ételeket a kézzel írt címkék után, de a megfelelő konyha megtalálása is megér egy misét. 

„A célok és az elvek a kezdetektől fogva ugyanazok voltak: szeretnénk kompromisszummentes ételrendelést biztosítani mindenki számára, akinek fontos az ideje és az egészsége. Termelői alapanyagokból, az ország legjobb szakácsai által a legmagasabb éttermi minőségű ételeket kiszállítani, amit még egy élelmiszermérnök is átnéz.”

Fotó: Food Revolution

Igazi élményt kínálnak

„A minőségi alapanyagok, a kiemelkedő szakácsok, a rengeteg tapasztalat a kiszállított ételek kapcsán és az, hogy üvegtálakba tálalunk, minden ételünknél adott. Sőt, az ételeink ugyanúgy néznek ki kiszállítás után, mint tálaláskor.” Erről mi magunk is meggyőződtünk, szerkesztőségünk ugyanis kipróbált néhány ételt a Food Revolution kínálatából, és csupa pozitív tapasztalattal gazdagodtunk.

Fotó: Food Revolution

Amikor a saját szemünkkel láttuk az üvegtálakban érkező ételeket, első ránézésre az volt a benyomásunk, hogy egy minőségi és környezettudatosnak tűnő vállalkozásról van szó. Az ételek valóban rendkívül esztétikusan vannak tálalva, az illatuk lenyűgöző, és máris arra engednek következtetni, hogy jó receptúrával, gazdag fűszerezéssel készültek.

Amit mi kóstoltunk, az a borókás szarvasragu leves, az újházi tyúkhúsleves, a füstölt padlizsános juhtúrós sztrapacska és thai bazsalikomos csirke. A levesek rendkívül ízletesek és gazdagok voltak. Kisebb étkű emberek már egy levessel is jóllakhatnak, de ha marad hely a főételnek, hamar megtapasztalhatjuk, hogy szintén magas minőségű fogásokról van szó. A szerkesztőség rövid időre felső kategóriás étteremmé változott, élveztük a gazdag ízvilágot és megállapítottuk, hogy rendelt étellel még ennyire talán soha nem voltunk elégedettek.

Igazi értéket teremtettek

Gáspár Gábor és csapata amellett, hogy fantasztikus ízvilágú ételeket kínál, tényleg mindig szem előtt tartja azt is, hogy a fogások táplálóak, egészségesek is legyenek. „A nap végén az egészségünk a legfontosabb dolog. Ahogy a mondás is tartja: „Ha egészséged nincs, semmid nincs”. Mi pont ezért vagyunk, hogy a rohanós mindennapokban is azokat a magas minőségű ételeket rakjuk le az ügyfeleink asztalára, amit ők elvárnak.”

Fotó: Food Revolution

Végül, de nem utolsó sorban példaértékű az is, ahogyan Gáspár Gáborék a nekik dolgozó emberekre és a vevőikre tekintenek. „Egy olyan válogatott nagybetűs csapatot sikerült összerakni, akiknek ugyanaz a célja, mint a miénk, hogy a legjobb ételeket készítsék el és egymást támogatva nap mint nap mindent megtesznek ezért. De ugyanilyen büszkék vagyunk az ügyfeleinkre is, hogy értékelik azt a munkát, amit mi ebbe a cégbe belerakunk, azért, hogy az egészséges és a legmagasabb éttermi minőségű étkezés elérhető legyen mindenki számára.

Nyitófotó: Food Revolution

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!