Szerelem / Párkapcsolat / Szex

5+1 pornó-tévhit, ami káros a szexuális életedre

Bár nem mindig és minden értelemben rossz a pornó, sajnos, aki ezeket a filmeket túl gyakran nézi, annak életére könnyen hatalmas befolyással lehet a szexuális téveszmék sokasága. 

1. tévhit: Sosincs elutasítás

Egy pornófilmen nem fordulhat elő, hogy valaki az egész napos munkából fáradtan, esetleg izzadtan érkezik meg, amint meglátja partnerét, egyáltalán nem érdekli semmilyen körülmény. Nincs elutasítás, vagy a tusolás erejéig egy kis kitérő, bárhol és bármikor találkozik az álompár, annak mindent elsöprő szex a vége.

2. tévhit: Semmire sem mondhatsz nemet

Az előző pontból kiindulva a pornófilmekben az is alapvető, hogy semmire sem mondhatsz nemet, ha igazi istennő akarsz lenni az ágyban. Teljesen mindegy, miről van szó: anális szexről, hajcibálásról, egy másik résztvevőről, vagy éppen a mélytorok technikáról, a pornóban ezek mindennapos és természetes elemek.

Holott minden bizonnyal csak igen kevesek életében fordult elő, hogy a szobából előkerülő, titkos szeretőt örömmel fogadták saját légyottjuk során.

3. tévhit: Mindent élvezel

Nem elég, hogy a pornófilmekben nem ellenkezhetsz, mindegy mivel áll elő partnered, mindezt még a végletekig élvezned is kell. Akkor is, ha egy gigantikus méretű vibrátorról van szó, és akkor is, ha mindennemű felvezetés nélkül vált partnered hüvelyi szeretkezésről análisra.

Olvastad már?  Kipróbáltam az ősvibrátor modern változatát

Ez nyilvánvalóan nincs így a valóságban, hiszen az előzőleg össze nem egyeztetett igények és vágyak fájdalmas testi és lelki sebeket okozhatnak.

4. tévhit: Nincs szükség előjátékra

Való igaz, hogy akadnak olyan gyorsmenetek, amikor sem időnk, sem kedvünk nincs a hosszantartó előjátékra, ám a pornóban ezt a tendenciát tekinthetjük természetesnek.

A nők vagy eleve készek a behatolásra, vagy félpercnyi kalandozás után már garantáltan izgalomba jöttek.
Ezzel szemben a férfiak sokkal több kényeztetést és figyelmet kapnak (minden bizonnyal azért, mert ők nézik többségben a pornófilmeket), mint ami a behatoláshoz szükséges lenne.

5. tévhit: Mindennapos az anális szex

Az utóbbi évtizedekben jóformán kötelező elem lett a bevállalós lányoknak az anális szeretkezés. Ezzel nincs is baj, feltéve, hogy az ilyesfajta közösülés mindkét félnek örömet okoz, és kellő óvintézkedések előzik meg.

Utóbbiak közé tartozik a megfelelő tisztítás, a figyelmes és türelmes tágítás, na meg persze az óvszer használata, melyekről a pornófilmek készítői egy az egyben megfeledkeztek. Pedig ezek nélkül nem csak fájdalmas, hanem nagyon veszélyes is lehet az anális szex.

6. tévhit: Mindig van orgazmusod

És persze nem egy, hiszen egy orgazmussal nem is világ a világ. A pornófilmekben a nőknek jellemző módon nagyon hamar sikerül bezsebelniük az orgazmusokat, függetlenül attól, hogy partnerükkel adott esetben most bújnak először ágyba.

Olvastad már?  Ilyenkor a legjobb szeretkezni a tudomány szerint: meglepődsz, de nem éjszaka!

A másik pontosan tudja, mit és hogyan kell csinálnia, mivel okoz akkora örömet, hogy két percen belül a harmadik orgazmust sikerül kiváltania a hölgyből.

A valóságban ez csak különösen szerencsés esetben, és leginkább egymást ismerő, összeszokott párok életében történhet meg.