5+1 pornó-tévhit, ami káros a szexuális életedre

5+1 pornó-tévhit, ami káros a szexuális életedre

Címlap / Szerelem / 5+1 pornó-tévhit, ami káros a szexuális életedre

Bár nem mindig és minden értelemben rossz a pornó, sajnos, aki ezeket a filmeket túl gyakran nézi, annak életére könnyen hatalmas befolyással lehet a szexuális téveszmék sokasága. 

1. tévhit: Sosincs elutasítás

Egy pornófilmen nem fordulhat elő, hogy valaki az egész napos munkából fáradtan, esetleg izzadtan érkezik meg, amint meglátja partnerét, egyáltalán nem érdekli semmilyen körülmény. Nincs elutasítás, vagy a tusolás erejéig egy kis kitérő, bárhol és bármikor találkozik az álompár, annak mindent elsöprő szex a vége.

2. tévhit: Semmire sem mondhatsz nemet

Az előző pontból kiindulva a pornófilmekben az is alapvető, hogy semmire sem mondhatsz nemet, ha igazi istennő akarsz lenni az ágyban. Teljesen mindegy, miről van szó: anális szexről, hajcibálásról, egy másik résztvevőről, vagy éppen a mélytorok technikáról, a pornóban ezek mindennapos és természetes elemek.

Holott minden bizonnyal csak igen kevesek életében fordult elő, hogy a szobából előkerülő, titkos szeretőt örömmel fogadták saját légyottjuk során.

3. tévhit: Mindent élvezel

Nem elég, hogy a pornófilmekben nem ellenkezhetsz, mindegy mivel áll elő partnered, mindezt még a végletekig élvezned is kell. Akkor is, ha egy gigantikus méretű vibrátorról van szó, és akkor is, ha mindennemű felvezetés nélkül vált partnered hüvelyi szeretkezésről análisra.

Ez nyilvánvalóan nincs így a valóságban, hiszen az előzőleg össze nem egyeztetett igények és vágyak fájdalmas testi és lelki sebeket okozhatnak.

4. tévhit: Nincs szükség előjátékra

Való igaz, hogy akadnak olyan gyorsmenetek, amikor sem időnk, sem kedvünk nincs a hosszantartó előjátékra, ám a pornóban ezt a tendenciát tekinthetjük természetesnek.

A nők vagy eleve készek a behatolásra, vagy félpercnyi kalandozás után már garantáltan izgalomba jöttek.
Ezzel szemben a férfiak sokkal több kényeztetést és figyelmet kapnak (minden bizonnyal azért, mert ők nézik többségben a pornófilmeket), mint ami a behatoláshoz szükséges lenne.

5. tévhit: Mindennapos az anális szex

Az utóbbi évtizedekben jóformán kötelező elem lett a bevállalós lányoknak az anális szeretkezés. Ezzel nincs is baj, feltéve, hogy az ilyesfajta közösülés mindkét félnek örömet okoz, és kellő óvintézkedések előzik meg.

Utóbbiak közé tartozik a megfelelő tisztítás, a figyelmes és türelmes tágítás, na meg persze az óvszer használata, melyekről a pornófilmek készítői egy az egyben megfeledkeztek. Pedig ezek nélkül nem csak fájdalmas, hanem nagyon veszélyes is lehet az anális szex.

6. tévhit: Mindig van orgazmusod

És persze nem egy, hiszen egy orgazmussal nem is világ a világ. A pornófilmekben a nőknek jellemző módon nagyon hamar sikerül bezsebelniük az orgazmusokat, függetlenül attól, hogy partnerükkel adott esetben most bújnak először ágyba.

A másik pontosan tudja, mit és hogyan kell csinálnia, mivel okoz akkora örömet, hogy két percen belül a harmadik orgazmust sikerül kiváltania a hölgyből.

A valóságban ez csak különösen szerencsés esetben, és leginkább egymást ismerő, összeszokott párok életében történhet meg. 

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!