16 leghatásosabb Pilates gyakorlat labdával, otthon

16 leghatásosabb Pilates gyakorlat labdával, otthon

Címlap / Életmód / Egészség / 16 leghatásosabb Pilates gyakorlat labdával, otthon / 4. oldal

Hasizom gyakorlat labdán

Ülj rá a labdára, majd enyhén csússz előre és hajtsd hátra a törzsed. Ha megtaláltad az egyensúlyodat, tedd a kezeidet a tarkódra és húzd fel magad annyira, hogy a hasizmok megfeszüljenek. Végezd ezt a gyakorlatot is 3×30-szor.

Híd

Ha szép tartást szeretnél próbáld meg a hidat, a labda biztos segítséged lesz! Egyszerűen feküdj háttal a labdára és csússz hátra annyira, hogy a kezeddel meg tudd érinteni a padlót. Próbáld kitartani magad, ha nem megy az sem gond.

Fejlesztett hasizom gyakorlat

Ezzel a gyakorlattal kőkemény hasizmaid lehetnek és formás combizmaid. Feküdj háttal a labdára, a kezeiddel támaszkodj a padlóra. Nyújtsd ki mindkét lábad, majd húzd fel egyszerre mindkettőt és lassan engedd vissza a padlóra.

A gyakorlatot végezd 30-szor.

Törzsgyakorlat

Ha karcsú derekat és egyenes testtartást szeretnél, ez egy kiváló gyakorlat számodra. Állj terpeszbe, majd nyújtsd a fejed fölé a labdát. Kezdj el oldalra hajolni a labdával úgy, hogy közben a kezek nyújtva maradnak. A gyakorlatot végezd lassan. Ez után egyenesedj vissza és hajolj a másik oldalra is. Végezd a gyakorlatot 30-szor mindkét oldalra.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást