A filmnézős esték elmaradhatatlan kelléke a popcorn, de ha egy kis újítást vinnél az ízvilágba, érdemes akár otthon elkészítened magadnak! Ez szerencsére egyáltalán nem nagy ördöngősség, sőt, valójában az alábbi receptek segítségével könnyen megcsinálhatod, alig pár hozzávaló segítségével.
VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
1/5 Vegyük át gyorsan: a klasszikus sós popcorn receptje
Hozzávalók: 40 g pattogatni való kukorica (boltokban dobozostul és zacskóstul lehet megvenni), 4 ek növényi olaj, 1 ek só
Egy nagy méretű lábasban kezdd el felmelegíteni a növényi olajat, alacsony lángon, majd add hozzá a sót. Ha ez felolvadt benne, jöhet a 40 grammnyi popcorn, amit alaposan meg kell keverned az olajjal összeöntve. Ezt követően tedd rá a fedőt, és gyengéden rázd meg egy kicsit a lábast időnként, majd rövidesen már hallani is fogod a pukkanó hangokat. Addig hagyd rajta a fedőt, míg ez le nem lassul, utána már fogyasztható is a házi sós popcorn.