Pasizási tippek, amik ritkán válnak be

Pasizási tippek, amik ritkán válnak be

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Pasizási tippek, amik ritkán válnak be

Biztos te is rengeteg praktikát olvastál már, amik bár tényleg bejöhetnek, azért jóval nagyobb az esély rá, hogy nem éred a célodat a segítségükkel. Ma olyan tippekről rántjuk le a leplet, amiket jobb, ha elkerültök a hódítás során.

„Késs el!”

Rengetegszer hallhatjuk azt a tippet, miszerint a nőnek illik késni a randiról. Ebben nincs is akkora baki, hiszen az még mindig jobb, ha a férfinak kell pár percet várnia a kiszemeltre, mintha éppenséggel neked kellene türelmetlenkedve toporognod. De gondolj csak bele, hogy érzi magát egy férfi, ha már csaknem negyedórája vár a bevásárlóközpontban egy szál rózsát szorongatva… 
Ha már eleve úgy indul a randi, hogy a másik fél ingerült a késésed miatt, akkor abból nem sok jó származhat a jövőtökre nézve.

„Hívd fel magadra a figyelmét!”

Valahogy fel kell magadra hívni a figyelmet, ez egyértelmű tény és élni is kell vele, ha ki akarsz tűnni a tömegből. Mostanság azonban már ott tartunk, hogy akkor lehetsz feltűnő, ha csendben mosolyogsz. Sok nő ugyanis túlzó módon próbál a figyelem középpontjába kerülni, ami miatt közönségessé, s egyben nevetségessé is válik.
Nem baj, ha szeretsz fürödni a népszerűségben, de ha állandóan feltűnősködsz, az sokkal inkább visszatetszést kelt mindenkiben, mintha igyekeznél a szerényebb, mégis határozottabb éneddel előrukkolni.

„Légy szexi!”

Ez a praktika még rosszabb, mint a túlzó figyelemfelkeltés, sok nő ugyanis félreérti a lényeget. Az, hogy szexi vagy, nem abból ered, hogy alul és felül is kilóg mindened, plusz úgy nyalogatod a szívószálat, miközben mélyen szemezel a meghódítani vágyott féllel, hogy az bőségesen felér egy előjátékkal.
Ezzel csak egy dolgot sugárzol magadról: könnyen kapható, egyalkalmas nő vagy. Ha ezt szeretnéd elérni, akkor hajrá, de utána ne siránkozz, hogy senki sem vesz komolyan, hiszen te sem a komoly és becsülendő énedet mutatod mások felé.

„Legyél kicsit elutasító!”

Akik igyekeznek elkerülni a közönségességet, azok sokszor átesnek a ló másik oldalára és ezzel is éppúgy elijesztik maguk mellől a leendőbelieket, mintha egyből beadnák a derekukat. Az, hogy kicsit kéreted magadat, nem egyenlő azzal, hogy totálisan elutasítod a srácot, mert így csak összezavarod. Nem fogja érteni, hogy ha egész idáig flörtölgettél vele, akkor most miért visszakozol, ha elkéri a számodat, vagy szeretne meghívni egy italra. 
Ha beválik a praktika, akkor felkelted az érdeklődését, de sokkal nagyobb az esélye az ellenkezőjének, ami során azt fogja érezni, hogy szórakozol vele és inkább rögvest odébbáll. 

„Ébreszd fel benne a gondoskodó férfit!”

Mert hát milyen jó, ha érezheti, hogy melletted igazi férfi lehet, hiszen te a gyenge nő vagy, aki gondoskodásra szorul…
Nos, tény és való, hogy a férfiak szeretik érezni, hogy erősek, de sem a flörtölés, sem az ismerkedés során nem leszel vonzóbb, ha gyengébbnek mutatod magadat, mint amilyen valójában vagy. Mi több, egy férfi sokkal előbb fog beléd szeretni, ha magabiztos nőként is megállod a helyedet. 
Nem kell átvenned a férfi szerepét a túlsó önbizalommal, de az sem jó, ha azt mutatod, hogy mindenben támogatásra szorulsz. Senki sem egy nevelgetni való, nagyra nőtt gyereket szeretne maga mellett tudni, ha már egyszer randizik valakivel. 

„Tedd féltékennyé!”

Gyakori tipp, hogy ha nem figyelt fel ránk időben a kiszemelt, akkor gyorsan keressünk valakit, akivel féltékennyé tehetjük. Ez a praktika több helyen is erősen sántít. 
Egyáltalán nem biztos, hogy a srác nem vette észre, hogy flörtölgetsz vele, lehet, hogy mindent ért, csak éppen a megfelelő alkalomra vár. Ha te eközben elkezdesz flörtölni valaki mással is, akkor egyértelműen visszakozni fog, hiszen nem fogja érteni, mi volt ez egész. 

Add önmagadat!

Nem számít a sok praktika, ha betartásuk során teljesen másnak mutatod magadat, mint ami valójában vagy.
Persze nem azt mondjuk, hogy ne élj a női mivoltod adta lehetőséggel, hiszen a flörtölgetés csak megerősít és önbizalmat ad, a nem túlzó taktikázás pedig érdekessé tehet, de tény, hogy ha egészen másnak adod ki magadat, mint amit a valóság takar, akkor az egész kapcsolat alatt szerepet kell játszanod, s ez bizony sosem lehet egészséges.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást