Jobb ha menekülsz, ha ezt a 7 dolgot találod a férfi lakásában

Jobb ha menekülsz, ha ezt a 7 dolgot találod a férfi lakásában

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Jobb ha menekülsz, ha ezt a 7 dolgot találod a férfi lakásában

„Képtelenség”

Ha valakinek egy fényképe sincs a saját múltjáról, az bizony nagyon furcsa dolog. Hiába élünk digitális korszakban, a kedvesed remélhetőleg még azok közé tartozik, akiről óhatatlanul készültek hagyományos, papír alapú fotók iskolás korában.

A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre (vagy éppen a sorozatgyilkosokra?) jellemző, hiszen ki az, aki megtagadja a saját életét, és nem szereti, ha ilyen formában körülveszik a szerettei?

Kajamaradékok az éjjeliszekrényen

Háromnapos mozzarella-rudacskák, történelmi múltra visszatekintő pizzaszelet, valami gyanús szósz a lámpaernyőn, és néhány szál magányos spagetti a kompozíció mellett a szőnyegen…

Újdonsült párod akár azok egyike is lehet, akik az estéiket az ágyból ki sem mozdulva töltik, laptoppal az ölükben, miközben vagy troll kommentek kiagyalásán fáradoznak, vagy pedig szaftos filmeket keresgélnek a virtuális térben. Ha mindez alaptalan sztereotípiának bizonyulna, még mindig ott a lankasztó tény, hogy egyszerűen igénytelen szegényke.

Oldalak: 1 2 3

»

2 hozzászólás

 • ló elemér
  2020.11.30., 15:51

  Bárgyú!

  Válasz
 • Péter
  2021.03.07., 16:16

  “A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre jellemző”
  Ez lefordítva: amikor a szomszéd öregasszony azt mondja ” A sánta Józsi az egy bolond!”
  A közhiedelem mióta képes definiálni a mentális problémákat?
  Ez a poszt silány, a poszter pedig jobban tenné,ha még képezné magát,hogy hasznos, releváns tanácsokat adhasson. Addig viszont ajánlom,hogy inkább maradjon csöndben.

  Válasz

Írj egy hozzászólást