Szerelem / Párkapcsolat

Ha ez van a pasi lakásában, jobb ha menekülsz!

„Képtelenség”

Ha valakinek egy fényképe sincs a saját múltjáról, az bizony nagyon furcsa dolog. Hiába élünk digitális korszakban, a kedvesed remélhetőleg még azok közé tartozik, akiről óhatatlanul készültek hagyományos, papír alapú fotók iskolás korában.

A közhiedelem szerint az ilyen értelmű képtelenség tipikusan a mentális problémával küszködőkre (vagy éppen a sorozatgyilkosokra?) jellemző, hiszen ki az, aki megtagadja a saját életét, és nem szereti, ha ilyen formában körülveszik a szerettei?

Kajamaradékok az éjjeliszekrényen

Háromnapos mozzarella-rudacskák, történelmi múltra visszatekintő pizzaszelet, valami gyanús szósz a lámpaernyőn, és néhány szál magányos spagetti a kompozíció mellett a szőnyegen…

Újdonsült párod akár azok egyike is lehet, akik az estéiket az ágyból ki sem mozdulva töltik, laptoppal az ölükben, miközben vagy troll kommentek kiagyalásán fáradoznak, vagy pedig szaftos filmeket keresgélnek a virtuális térben. Ha mindez alaptalan sztereotípiának bizonyulna, még mindig ott a lankasztó tény, hogy egyszerűen igénytelen szegényke.

Dezodor gyűjtemény

Emlékszel, milyen elképesztő szagfelhő áradt ki a fiúöltözőből tesióra után? Mindenki azt hitte, attól lesz macsó, ha jó sokat fúj a hóna alá. Azóta kiderült, hogy nem a permet állagú izzadásgátlók a leghatékonyabbak, de aki mégis kedveli őket, általában beéri szerényebb mennyiséggel felnőtt korára.

Ha azonban a pasidnál egy kisebb hadseregnek elegendő spray-t találsz, akkor alighanem hajlamos elbliccelni a zuhanyozást.

Filmplakát a ’90-es évekből

Nagyon cuki, ha a fiúd annyira hűséges típus, hogy kitart a kedvenc filmjei mellett. Ha azonban nem szeretnéd ötezredjére is megnézni a Reszkessetek, betörők!-et vagy bármelyik másik legendás kultuszmozit, vagy esetleg olyan partnerre vágysz, akinek az ízlése és a személyisége is érik, inkább szállj ki!

Ja, és ha a szobája a szülői ház alagsorában van, akkor reméljük, hogy el sem jutottál a poszterekig.

Még három intő jel a következő oldalon, lapozz ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást