50 party frizura hosszú hajra

50 party frizura hosszú hajra

Címlap / Stílus / Haj / 50 party frizura hosszú hajra

Hamarosan szépnek kell lenned a karácsonyi vagy szilveszteri bulira, a ruha kiválasztásával biztosan sok időd elmegy és a frizurádra még nem is gondoltál. Itt a segítség!

Dús göndör fürtök

Készíts oldalválasztékot a nedves hajon, majd egy széles henger hajkefével szárítsd befele göndörítve a hajad.
Az arc mellett levő tincseket egy vékonyabb henger hajkefével szárítsd forró levegőn. Hajfényesítő szerrel fújd be a tincseket.

Göndör hajvégek

A hullámos hajban az a csodálatos, hogy könnyen képes göndörré vagy egyenessé formálódni. Az ilyen dús hullámos frizurát henger hajkefével való szárítással érheted el.
A hajvégeket tekerd egy kisebb átmérőjű henger hajkefére és forró levegővel szárítsd meg.

Dús hullámok

A nedves hajat dörzsöld be hajhabbal, majd készíts középválasztékot, henger hajkefével szárítsd teljesen szárazra a hajat.
Hajegyenesítővel simítsd ki a felső tincsek felső harmadát, hogy csillogóbb legyen a haj. A tincsek végeit egy kisebb átmérőjű henger hajkefével göndörítsd be.

Tupírozott

Széles hengerhajkefével szárítsd meg a hajad úgy, hogy a frufrut felfele fésülöd és a hajvégeket begöndöríted.
Ha megszáradt, tupírozd fel az egész hajtetőn a hajat és egyengetsd el a felső hajréteget.

Természetes göndörség

A nedves hajat dözsöld be göndörítő szerrel, majd diffúzoros hajszárítóval szárítas meg a hajad. Fújd be kevés hajlakkal és indulhat a buli!

Természetesen

A hosszú haj, ha szép színe van és ápolt, természetes állapotában is csodálatosan mutat. Mosd meg egy nappal a party előtt, tekerd fel hajcsavarókra a végeit és hagyd magától megszáradni. Másnapra épp annyi göndörség marad a tincsekben, hogy természetes hatása legyen!

Fényes göndör

Fújd be a nedves hajat fényt adó szérummal. Ha természetes göndör hajad van, diffúzoros hajszárítóval szárítsd meg, ha egyenes a hajad, csavard fel hajcsavarókra és így szárítsd. Ha megszáradt a haj, ujjaiddal szedd szét a fürtöket.

Féloldalas göndör

A nedves hajat csavard fel nagy hajcsavarókra úgy, hogy oldalválasztékban legyen. Száradás után egy tupírfésű végével válaszd szét a tincseket és fixáld hajlakkal.

Kifele konkorodó

Hengerhajkefével szárítsd meg kifele kunkorodóra a tincseket, majd fixáld kevés hajzselével a végüket és fújd át hajlakkal is.

Oldalkonty

A partyfrizurák bátorságot is követelnek néha. Amennyiben ovális vékony arcod van, jól fog állni ez a fület eltakaró konty. Egyenesítsd ki a hajad, majd az egészet fésüld egyik oldalra, köss egy lófarkat a füled fölé és csavard fel a hajat alulról felfelé.
Rögzítsd a hajat csattal a konty belsejében. Kihagyhatsz pár tincset a másik fül felett és begöndörítheted.

Extrahosszú hullámok

A széles hullámokat nagy átmérőjű hengerhajkefével való szárítással alakíthatod ki.

Félig kiengedve

A fejtetőn oszd a hajat három egyenlő részre, majd a fül feletti két részt csattal fogasd a fej tetejére. A tincsek végét csavard be és fogasd le hajcsattal. A középső szakaszon levő hajat tupírozd fel, majd fixáld az egészet hajlakkal.

Asszimetrikus

Egy ilyen asszimetrikus frizurát csak ollóval alakíthatunk ki. Hozzá egyenesítsd ki a hajad, a hajvégeken pedig hajegyenesítővel alakíts ki hullámokat.

Klasszikus hullámos

A hullámok mindig az arc legszélesebb része alatt kezdődjenek. A fejtetőt tupírozd fel, és fixáld hajlakkal.

Dívafrizura

Készíts oldalválasztékot, majd szárítsd meg a hajat egy nagy henger hajkefével úgy, hogy két hatalmas hullámot alakíts ki a hajon. A hajvégeket szárítsd kifele.
A tincsek felső harmadát egyenesítsd ki, hogy csillogóbb és elegánsabb hatása legyen.

Afro-haj

Apró fonatokban fond be az egész hajat, majd 1-2 nap után bontsd ki és készítsd el ezt a félig kiengedett frizurát.

Afro-konty

Az előző frizurához hasonlóan ez a haj is apró fonatokba volt befonva, majd kibontva. A haj felső részét egyenesítsd ki, majd készítsd el ezt a laza kontyot.

Stílusos hajfonat

Egyenesítsd ki a hajad, majd fogd oldalra és készíts egy laza hajfonatot. A végét kösd meg egy vékony hajgumival. A hajfonatból húzz ki apró tincseket, hogy még lazább legyen a hatás.

Fonott konty

A homlok felett balról kezdd el végigfonni a hajad jobbra haladva egész hosszában. A tarkó felett fogd össze a hajad a fonattal együtt és tekerd körbe. Rögzítsd hajcsattokkal.

Különleges fonat

Ebben a hajfonatban semmi ördöngösség nincs, egyszerűen a fonatok szélei lazábbra vannak hagyva, közepüknél pedig meg vannak szorítva. Idén ezek a laza oldalfonatok a divatosak. Próbáld ki te is!

Aranyos lófarok

És íme a klasszikus lófarok a 60-as évek stílusában. A copf végét göndörítsd be hajgöndörítő vassal, és ne feledd eltüntetni a hajgumit egy körbetekert tinccsel.

Magas copf

Ez az a frizura, amit biztos minden lány el tud készíteni magának. Végülis mitől partyfrizura? Épp attól, hogy senki nem fogja így hordani a haját, ezért fogsz Te kitűnni a sorból!

Retro hullámok

Erős ajakrúzs, diszkrét szemfestés és hangsúlyos hullámok jellemzik a retro megjelenést. Egy hajgöndörítő vasra és némi türelemre lesz szükséged ehhez a frizurához.

Fonott hajpánt

Attól függetlenül, hogy göndör, hullámos, vagy egyenes a hajad, te is elkészítheted ezt az egyszerű fonott hajpántot. A fül fölött jobbról is balról is fonj be egy-egy tincset, majd hajcsattal rögzítsd a fejtető dús haja alá.

Művészi konty

Ha van egy tehetséges fodrászod, bátran vállalkozz erre a különleges frizurára. Biztos, hogy a figyelem középpontjában leszel!

Csavar-konty

Az egyenes hajon határozd meg az oldalválasztékot, majd köss egy alacsony copfot. Válszd szét a hajat tincsekbe, szorosan csavard be majd rögzítsd hajcsattal a kontyhoz.

Magas konty

Készíts középválasztékot, hagyd ki a frufrut és a fejtetőn levő tincseket, majd csavard össze a maradék hajat és csattokkal rögzítsd a tarkó fölé.
A fejtetőn levő hajat tupírozd fel, egyengesd el a tetejét és hajtsd rá a kontyra, rögzítsd csattokkal. A hosszabb frufrut tűzd lazán a konty jobb és bal oldalához.

Oldalkonty

Egy különleges retro konty alacsonyan, oldalra kötve.

Óriás hajfonat

Egyenesítsd ki a hajad oldalválasztékot kialakítva. Kösd oldalra a hajad (hagyj ki mindkét oldalt egy szélesebb és egy keskenyebb tincset), majd a copfot fond be minél lazábban. A hajgumi köré tekerd a copf egy alsó tincsét majd rögzítsd kis hajcsattal a fonathoz.

Tupírkonty

A fejtetőn levő hajat hagyd ki, a többi tincset kösd a tarkód főlé, majd tekerd hosszúkásan felfele, kontyba. Rögzítsd hajcsattokkal. A fejtetőn levő hajat tupírozd fel, majd hajcsattokkal illeszd a kontyhoz.

Göndör laza konty

Készíts középválasztékot, majd hajgöndörítő vassal göndörítsd be egyenként a tincseket. A begöndörített hajból köss egy laza kontyot.

Sikkes retro

Ebben a frizurában minden különleges – a hajfonatok, a göndörség és a sikkes oldal-frizura.

Ötletes frizura

Gyors megoldás, ha az egyszerű kiengedett haj első tincsét befonod.

Műfonat

Ha nincs extra-hosszú hajad, semmi vész. Ha beszerzel a hajszínedhez illő hajfonatot, csodákat művelhetsz vele. Jó példa erre ez a frizura.

Különleges lófarok

Kösd a hajad magas és szoros copfba, a homlokod közepén levő tincs kivételével. Ezt fond be, majd tekerd a lófarok köré. Ennyire egyszerű!

Extrém

A tökéletesen egyenes, geometriailag is kifogásoltalan frufru mellett a két fonott copf extrém ellentétek.

Elegancia

Ha egyenes hosszú hajad van és egy igazán elegáns este előtt állsz, akkor figyelmedbe ajánljuk ezt a kontyot.

Laza oldalcopf

A nedves hajba dörzsölj hajhabot, majd diffúzoros hajszárítóval szárítsd meg a hajat. Kösd oldalra a hajat úgy, hogy az egész hajat oldalra hozod és megemeled a fejtetőn.

Laza fonat

Csupa természetesség és báj egy ilyen egyszerű hajfonat.

Kifele szárítva

Készíts oldalválasztékot, majd szárítsd henger hajkefével kifele a hajat.

Elragadó báj

Szárítsd meg a hajat henger hajkefével, majd a frufrut egy kis átmérőjű hajkefével szárítsd kifele.

Ragyogó fény

A jól ápolt szőke haj titka a hidratáló maszk alkalmazása, ugyanis a szőke festék nagyon kiszárítja a hajszálakat. Szárítás után fújd be hajolajjal az extra-fényért.

Játékos

Az ilyen tépett hatású frizurát a göndörített haj tupírozásával érheted el.

Játékos

Az előző frizurához hasonló technikával készülnek ezek az extrém dús hatású tépett tincsek. A tarkóig leszorított haj csattokkal van rögzítve, a hajvégek pedig göndörítve és tupírozva vannak.

Dögös

Minél dúsabb egy haj, annál vonzóbb lesz alatta a nő. A göndör-hullámos tincseket sok hajhabbal és hajcsavarókkal érheted el.

Selymes fürtök

A sötét haj tud mindig a legfényesebb lenni. A hajvégeket göndörítsd be hajgöndörítővel és fújd át a hajad hajfényesítő szerrel.

Díva-frizura

A retro hullámok, selymes hajszerkezet és tökéletes smink gyönyörűvé varázsolnak!

Retro hullámok

Ezeket a hullámokat extra-hosszú hajgöndörítővassal alakíthatod ki, amely átfogja az egész hajszélességet. Fújd be a végén hajfényesítő szérummal és hajlakkal.

Selymes hullámok

A nedves hajon készíts oldalválasztékot, majd henger hajkefével szárítsd meg a hajat. A fejtetőn egyenesítsd ki a hajat, a végeket hagyd hullámokban.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!