Ha ezt a 6 dolgot észreveszed a párodon, muszáj több szabad teret adnod neki

Ha ezt a 6 dolgot észreveszed a párodon, muszáj több szabad teret adnod neki

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha ezt a 6 dolgot észreveszed a párodon, muszáj több szabad teret adnod neki / 2. oldal

Árulkodó testbeszéd

A testbeszéd mindent elárul egy ember érzéseiről, pláne, ha negatív érzésekről beszélünk. Feltűnt, hogy az utóbbi időben a párod az ágyba fekve egyből hátat fordít neked? Filmnézéskor szinte hozzád sem ér, és már rég nem ölel vagy csókol meg úgy, mint régen? Ez több dologra is utalhat, amelyek közül egy az, hogy kiégett a kapcsolatban, a rutin és a megszokás miatt. Ebben az esetben egy külön töltött hétvége csodákra képes!

Nem von be téged

Van a párod életében bármi, ami csakis az övé, és nem akar téged is belevonni? Egy hobbi, a baráti köre, tévésorozatok; csupa olyan dolog, amit nélküled szeretne csinálni, a saját kis világában. Ez annak jele, hogy vágyik a nagyobb szabadságra, már olyan értelemben, hogy néha ő is egyedül akar lenni.

Ahogy biztosan te is szívesen találkozol a barátaiddal a párod nélkül, úgy ezzel ő sincs másképp, és érdemes tiszteletben tartani a kérését.

Ha megteszed, ő is nagyra értékeli az igyekezetedet, ráadásul a kapcsolatotoknak is jót teszel vele.

Folyton kitalál valamit

Abból is észreveheted, hogy a párodnak nagyobb tér kell, ha állandóan előáll valamivel, amit el kell intéznie hétvégén, természetesen egyedül. Egyik nap megkívánja a sajtos popcornt, és ezért hajlandó fél órát autózni, a következőn pedig az eső ellenére is egész nap odakint tesz-vesz a kertben.

Sokan így próbálnak meg egy kis időre elszabadulni otthonról, függetlenül attól, hogy minden rendben van a kapcsolatukban. Egész egyszerűen csak egyedüllétre és némi szabadságra vágynak, ám nem merik bevallani az esetleges félreértések miatt.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást