Ha ezt a 6 dolgot észreveszed a párodon, muszáj több szabad teret adnod neki

Ha ezt a 6 dolgot észreveszed a párodon, muszáj több szabad teret adnod neki

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha ezt a 6 dolgot észreveszed a párodon, muszáj több szabad teret adnod neki

Mindenért mérgelődik

Az egyik legnagyobb előjele annak, hogy túl sokat voltatok együtt az utóbbi időben, ha a párod hirtelen nagyon morcossá válik. Minden apróság felbosszantja, kezd türelmetlen lenni, és némileg távolságtartóbbá válik. Ilyenkor sokan megijednek attól, hogy a partnerük részéről elmúltak az érzések, de erről szó sincs!

Az igazság, hogy egyes embereknek elengedhetetlen a boldogságuk érdekében egy kis egyedüllét, amit az utóbbi időben a te párod nem kapott meg. Ilyenkor érdemes lehet egyéni programokat szervezned hétvégére, és hagyni, hogy hiányozni kezdj neki. Miután feltöltődött, minden visszatér a régi kerékvágásba!

Folyamatos veszekedések

Ugyanez a helyzet akkor, ha a párod a semmiért is vitatkozni kezd veled.

Általában ilyenkor ő maga sincs tudtában annak, hogy mi idegesíti, egész egyszerűen csak lobbanékonnyá válik, és bármibe bele tud kötni. Ilyenkor mindkettőtök (és persze a további viták elkerülése) érdekében jó ötlet, ha megkérdezed tőle, mi bántja, majd utána hagysz neki egy kis időt, hogy egyedül lehessen a gondolataival.

Párkapcsolati problémák jelei
bernardbodo/istockphoto.com

Túl sok hasonlóság

Egy párkapcsolatban természetes jelenség, hogy két ember elkezd egymásra hasonlítani, de van egy pont, amikor megdől az egyensúly. Többnyire ez észrevétlenül zajlik le, és már csak azt veszed észre, hogy a partnered lényegében olyanná vált, mint te.

Nincs saját hobbija, a te barátaiddal tölti a szabadidejét, és mindenről ugyanaz a véleménye, mint neked. Ilyenkor is sokat segíthet az, ha rendszeresen bevezettek külön programokat (egy darabig akár heti rendszerességgel), hiszen ezáltal ismét visszatalálhat egy kicsit önmagához.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást