Óvszermustra

Az óvszer egy remek találmány, főleg akkor, ha egy rövidebb ismeretség után kerül sor egy kis örömteli pásztorórára. Amikor azonban a boltban, a polc előtt ácsorgunk, akkor a fejünket vakargatva gondolkozunk: melyiket is válasszam? Mert ugyebár a széles választék alapkövetelmény, az ember pedig csak pislog, hogy akkor most hogyan is öltöztesse fel a jogart, hogy az mindkettőjüknek megfeleljen. Lássuk hát, miből is élünk:

Vékony

Bizony a legtöbb esetben az óvszer legnagyobb hibája annyi, hogy van. Sokak azért nem kedvelik ezt a hatékony kis eszközt, mert tolakodóan jelen van a szeretkezésnél, vagyis képtelenek megfeledkezni arról, hogy nem érhetnek hozzá a partnerükhöz 100%-osan.
Nekik jelenthet alternatívát az ultravékony kivitel. Bár tény, hogy a gumi ekkor is jelen van, de az érzés sokkal természetesebb.

Bordázott

Akik szeretik az apró figyelmességeket, azok biztosan értékelni fogják a bordázott óvszereket. Ezek a kis eszközök úgy készülnek, hogy adott távolságban bordákat tartalmaznak.
Ezek a kis hurkák extra dörzsölést jelentenek szex közben. Nem kell nagyon nagy dologra készülni, annyira azért nincsenek bordázva, hogy jelentősen befolyásolnák az élményt.

Melegítő

Igazán bizsergető érzés, amikor a szex közben is még jobban fokozódik a vérellátás, hiszen minden idegszál felfokozottan kezd el működni. Ebben segíthetnek azok az óvszerek, melyek olyan anyaggal vannak bevonva, ami egy kis extra vérbőséget okoz.
Itt sem kell nagyon nagy dolgokra gondolni, hiszen egy kissé kellemetlen lenne, ha egy erős paprika erejével vetélkedő anyaggal próbálkoznának. A hatás diszkrét, de kellemes.

Pontozott

A pontozott óvszer nagyon hasonlít bordázott testvérére, csak ebben az esetben nem „hurkák” próbálnak segíteni a gyönyör fokozásában, hanem pontok.
Tulajdonképpen a felhelyezésnél erősebben érezhető is a jelenlétük, így a hatásuk is intenzívebb.

Ízesített

A gyümölcsök ízvilágával ellátott óvszereket azoknak találták ki, akik szeretnének partnerüknek orális örömöket szerezni, de félnek az esetleges fertőzéstől, vagy nem ismerik kellőképpen a másikat. Az élmény értelemszerűen nem ugyanolyan, ám így is izgató.
A hölgyeknek pedig plusz élmény jelent egy kis eper, vagy ananász íz. Azt ugyan nem tudni hogy ez mennyiben emeli a szexuális izgalmukat, de valószínű, hogy egy ápolt, és szeretett férfi esetében inkább lemondanak a gyümölcsaromákról.

Vastag

A vékonyított óvszerről már beszéltünk, és elmondtuk az előnyeit, éppen ezért veszi ki magát egy kissé furán, hogy bizony létezik vastagabb variáció is. Ennél a guminál az átlag anyagvastagság nagyobb, mint a többségnél. Ennek az az oka, hogy olyan játékokra találták ki, amit az ember nem minden nap csinál.
A vastagabb óvszer tökéletes választás a félénkeknek, a melegeknek, illetve az anális játékok kedvelőinek. A fertőzésveszély miatt mindenképpen érdemes óvszert használni a hátsó bejáratnál, és mivel a hely szűkebb, így az anyag vastagabb, nehogy szakadás legyen a vége.

Színes

A bohó lelkeknek készülnek a színes óvszerek. Fehér, kék, sárga, de gyakorlatilag bármilyen árnyalat létezik belőlük, így azt az időt is divatosan töltheti a férfi, amíg a gumi egyáltalán látszik.
Egy erős mellényúlás a fekete kivitel, amiben egy kicsit olyan érzése van az embernek, mintha egy miniatűr hullazsákkal lenne dolga.

Nagy

Bizony, néhány esetben az is előfordul, hogy az alap óvszerek kicsinek bizonyulnak. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet őket felvenni, csupán meglehetősen kényelmetlenek.
Erre az esetre is gondoltak a gyártók, így léteznek extra hosszú és extra széles változatok is. Ám mielőtt ezekhez nyúlnánk, nem árt egy kis mérést végezni, nehogy a végén lötyögjön a kabát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást