5 tipp egy nyári csajos estéhez

Dienes Petra
Írta: ,

A nyárnál nincs is jobb időszak ahhoz, hogy programokat szervezzünk a barátainkkal. A strandolás vagy a közös shoppingolás a nagy nyári leértékeléskor valószínűleg soha nem marad el, viszont ha egy kis időt szánsz a szervezésre, biztosan felejthetetlen csajos estéket tölthettek együtt, ami csak a tiétek marad!

Kertmozi Kép forrása: http://laurenconrad.com/

Fülledt nyári estékre kiváló választás a szabadtéri mozi, ha a barátnőiddel filmezni támad kedvetek. Bájos és sikkes program, a régi idők emlékét idézi, ezért tökéletes arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjatok.

A választék kissé más, mint a nagy komplexumokban, de a régi kosztümös filmektől kezdve a legismertebb romantikus vígjátékokig szinte minden fajta filmet játszanak, a választás a tiétek.  

Mindegy, hogy a városban vagytok, vagy épp a Balatonnál töltitek a hétvégét, a kertmozik számos helyen várják a vendégeiket, neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválasztod a nektek legmegfelelőbbet és indulhat is a vetítés!

Grillparty csajos módra Kép forrása: weddingstar.com

A közös grillezés az egyik legnépszerűbb nyári program ahhoz, hogy összehívjuk a baráti társaságot és egy kicsit szórakozzunk - ilyenkor általában nehéz ételek fogynak, a férfiak söröznek, és a végén a pakolás is ránk marad.

Szervezz egy sütögetést, amin csak te és a lányok vesztek részt.

Így senki sem teszi szóvá, ha csak sovány húsokat grilleztek, vagy mindenből csak kisebb adagot vesztek, hisz mindannyian tudjuk, hogy a tökéletes bikini alakra talán most kell odafigyelni a legjobban

De ahhoz, hogy az este ne legyen unalmas, dobd fel pár jópofa ötlettel: gondoskodj a dekorációról. Ehhez elég egy lapos üvegtál, néhány teamécses és pár virágszirom vagy egy-két kézzel készített lampion.

Ha a világítással megvagy, gondoskodj a hangulatról is: próbáljatok ki együtt új recepteket, keverjetek saját készítésű koktélokat, és állítsatok össze egy saját zenelistát csajos dalokból, amit egész este hallgathattok.