Ötletes kulcstartók és más előszobai megoldások

Ötletes kulcstartók és más előszobai megoldások

Címlap / Otthon / Dekor / Ötletes kulcstartók és más előszobai megoldások

Polcok, kulcstartók, kosarak, akasztók – megannyi ötletes megoldás, amelyeket akár magunknak is könnyen elkészíthetünk. Nemcsak rendezetté teszik, de fel is dobják az előteret!

Minimál kulcstartó

Egyszerű fagolyócskák tartják a madzagra fűzött kulcsokat.

Letisztult, könnyen elkészíthető kulcstartó – így soha nem kell keresgélni, hogy hova tettük a pince- vagy a garázskulcsot.

 

Polcocska

Praktikus megoldás aprócska otthonokba a sarokba illeszthető polcocska, ahol a kulcsok mellett a szemüveg és a notesz is elfér.

Az aljára szerelt kampóra kistáskát, hátizsákot vagy esernyőt is felakaszthatunk.

 

Fogas

Tökéletes helykihasználása a lépcső alatti térnek – néhány fogas, ahol a kabátok, sálak, kalapok is elférnek, és néhány légiesen könnyed lebegőpolc, ahová a kistáskák és a kosarak kerülnek, az alsó polcokon pedig a könnyebb cipellőket tárolhatjuk.

 

Előszobafal

Változtatható elrendezésű, lyukacsos előszobafal – a lyukakba helyezhető vastagabb pálcák akasztóként, polctartóként szolgálnak, tetszés szerint áthelyezhetők, és még egy biciklikampó is elfér, amire fellógatható a bringa.

 

Tárolós kisasztal

Igazán hangulatos és hívogató ez a kisasztal az állólámpával, a kis virágvázával, és a kulcsoknak egy kistállal.

Ráadásul még alulra is lehet pakolni, így igazán helytakarékos megoldás.

 

Kosárkák

Kis otthonokba praktikus ez keskeny, polcos előszobaasztal rendező kosárkákkal.

Réztálca és csillogó, napocska formájú tükör dobja fel az összhatást, a türkizkék olvasólámpa és a színes virágok pedig vidámságot tükröznek.

 

Fatábla

Egyszerű, mégis mutatós ez az erezetes, sötétre pácolt fatábla, a kulcsok számára akasztókkal, és kis fekete táblával, amely üzenőfalként is szolgálhat.

 

Polcos kulcstartó

Apró, mégis hasznos polcos kulcstartó – a tetején az óra és egy képtartó is elfér, alul pedig a kulcsok mellé az esernyő és a kistáska is felkerülhet az akasztóra.

 

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!