5 örök klasszikus Demi Moore-film nyári estékre

5 örök klasszikus Demi Moore-film nyári estékre

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 örök klasszikus Demi Moore-film nyári estékre

Demi Moore fiatalon igazi bombanő volt, sugárzott belőle a nőiesség, és egyszerre volt megkapóan bájos és szívdöglesztően szenvedélyes. A kilencvenes évekből több szerepe emlékezetes még ma is. Válogatásunkban nemcsak ebből az időszakból merítettünk. A színésznő öt olyan filmjére hívjuk fel a figyelmedet, amelyeket kár lenne kihagyni.

Ajánlataink közt vannak igazi klasszikusok, filmtörténeti alapművek, valamint misztikus és erotikus thrillerek is.

Félhomály

Demi Moore ebben a vészjósló jelekkel teli, kemény lélektani drámában egy sikeres írónőt alakít, akinek a kisfia már a film elején meghal.

Túlzottan elfoglalt volt, nem figyelt eléggé a gyermekére, így nemcsak a gyászával, hanem a lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

A szörnyű tragédia után tönkremegy a házassága és elvonul egy csendes helyre, ahol egy magányos kis házban, egy világítótoronyhoz közel készül befejezni legújabb regényét.

Megismerkedik a toronyőrrel, egy szimpatikus férfivel, aki kellemes társaságnak tűnik, ám a gyászoló anya ezzel a barátsággal még csöppet sem nyer nyugalomra…

 

Zaklatás

Ha egy férfit maga a fiatal és bombatestű Demi Moore zaklat és tesz szexuális vágyainak a tárgyává, az önmagában még nem ijesztő.

Akkor azonban már az, ha beteges módon folyton kívánja és mindenféle alkukra kényszeríti.

Az erotikus jelenetekkel teli thrillerben Michael Douglas alakítja azt a családos férfit, Tomot, akit a főnöknője a kívánatos testével kínoz.

Mivel személyes sérelem is áll a nő tetteinek hátterében, Tom próbál ellenállni. A visszautasítást azonban a nő rosszul viseli, szexuális zaklatással vádolja meg a kelepcébe csalt férfit.

Ha érdekel, hogyan áll össze a történet, nézd végig ezt a forró pillanatokban is bővelkedő filmet.

 

Tisztességtelen ajánlat

A Tisztességtelen ajánlatot nem biztos, hogy elég egyszer megnézni, egyrészt már olyan erkölcsi dilemma elé állítja a főszereplőket, amin el lehet merengeni, másrészt mert a karakterek közt mintha tényleg forrna, izzana a levegő.

Az egymáshoz erősen kötődő Diana és David (Demi Moore és Woody Harrelson) tiszta szerelemmel szereti egymást.

Ám a pénz nagy úr, és olyan helyzetbe kerülnek, ahol mérlegelni kell, hogy megéri-e egyetlen éjszakára hűtlennek lenni egy mesésen nagy összegért. A milliárdos John (Robert Redford) szemet vet a szépséges feleségre és egymillió dollárt ígér egyetlen vele töltött éjszakáért.

Bár tisztességtelen ez az ajánlat, de nehezen visszautasítható.

Mi lesz az éjszaka után?

 

Ghost

A szerelem legyőzhetetlen erejéről és a túlvilág misztikumáról szól ez a romantikus dráma.

Igaz, hogy néha túlzottan hatásvadász, de épp ez a bája ennek a sztorinak.

Sam, a szerelmes férfi (Patrick Swayze) váratlanul és érthetetlen módon meghal, de még üzenni szeretne kedvesének. Itt ragad a földi lét és a másvilág határán, hogy szerelmét óvja és biztosítsa arról, hogy kötődése a halált is legyőzi.

Közvetítőként Whoopi Goldberg segít nekik a dimenziók közti kommunikációban.

Biztos te is láttad már pár filmtörténeti klasszikussá vált jelenetét a filmnek, például amikor Patrick Swayze és Demi Moore korongoznak, agyagoznak és finom erotikát sugallva egymáshoz ér a két test.

 

Eladó a családom

Egy bizarr látszatvilág, egy megkonstruált álélet bontakozik ki a néző előtt.

A Jones család irigylésre méltó életet él, luxustermékeik és drága márkás cuccaik felkeltik a szomszédok és az egész kertváros érdeklődését.

Pontosan tudják, hogy kit és hogyan manipuláljanak, hogyan szerezzenek sok barátot és miként tegyék féltékennyé az unalmas életű családokat.

Hogy mindez mire megy ki és mi az oka a fényűző életnek, az kiderül az amerikai álmot megvalósító Jones família sztorijából.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást