Párkapcsolat / Szerelem

Top 10 őrjítő férfitulajdonság

Top 10 őrjítő férfitulajdonság

Vitathatatlan, hogy sok dologban ügyesek a férfiak, és néhány tulajdonságukat megéri eltanulni. Ám az is kétségtelen, hogy ugyanezeknek a férfiaknak néhány tulajdonsága az őrületbe tud kergetni minket, nőket. Lássuk, mik azok a jellemzők, ami nélkül kicsit könnyebb lenne az életünk.

A dícséret

A dicséret nem egyenlő azzal az unott mondattal, hogy „Persze, csinos vagy, Szívem!”. Ne csak dícsérjetek minket, hanem azt úgy mondjátok, hogy elhiggyük!

Sürgetés

Értsétek meg, hogy a sürgetés és a kritika gátol minket és nem motivál. Nekünk nőknek sokszor még a vezetés is rosszabbul megy, ha közben kritizáltok vagy siettettek.

Zokni

Ha a zoknitokat sikerül mindig a szennyestartó mellé dobnotok, akkor higgyétek el, hogy beledobni is sikerülhet!

Elektronika

Elzárkóztok az ezoterikus dolgoktól, pedig minden képernyővel rendelkező tárgy (tv, számítógép, telefon) hipnotikusan hat rátok: nem láttok, nem hallatok.

Vezetés

Nem kell mindenkinek kritizálni a vezetési képességeit. Higyjétek el, fiúk, akkor is jól vezettek, ha nem szidtok mindenki mást az egész út alatt. Ráadásul akinek címzitek, az nem hallja, mi viszont nagyon is.

Rendrakás

Ha egy nő rendszeresen rendet rak, az alap-dolog. Ha viszont egy férfi egyszer megcsinálja, az óriási szívességként kerül kommunikálásra.

Pletyka

Nem baj, ha a fülünk hallatára pletykáltok ki másokat, csak ne kelljen utána azt is végighallgatni, hogy szerencsére a férfiak nem pletykások!

Készülődés

Ha a közös indulás előtt csak megfogjátok a kulcsotokat, majd sürgetően néztek minket, amíg összepalkoljuk a gyerekt, az ennivalót és elkészülünk mi is, akkor ne lepődjetek meg, ha mindez 20 percig tart. Ha segítettetek volna, már rég készen lennénk.

Indulás

Ha tényleg zavaró, hogy indulás előtt kisminkeljük magunkat, akkor képzeljétek el, hogy kócosan, slamposan megyünk veletek. Tényleg nem éri meg az a 10 perc?

„Ugye én megmondtam!”

Szeretnénk csak fele annyiszor hallatni, hogy „Ugye én megmondtam!”. Ti szinte mindig megmondjátok, szóval kár visszakérdezni utólag újra.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást