Mi a női orgazmus titka?

Mi a női orgazmus titka?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Mi a női orgazmus titka?

A legnagyobb hiba, amikor a női orgazmus “előidézéséről” van szó az, hogy fizikai technikára gondolunk.

Pedig a nőknél az egész agyban kezdődik, ezért mentális stratégiákra van szükség.

A női test egy komplex műalkotás – gyönyörű, de nehéz kitalálni őt…különösen amikor a szexről van szó. Sok férfi számára nehéz megérteni a női szexuális hozzáállást egyszerűen azért, mert annyira különbözik a sajátjuktól.

A férfiakkal ellentétben, a nők számos különböző csúcspontot képesek érezni. Ezeket a csúcspontokat különböző ingerek váltják ki, amelyek vagy a clitorist vagy a hüvelyt érik.

A valóságban, ha egy férfinak meg sikerül értenie mi hat pozitívan a női agyra, biztos sikere van.

Gondolkozás
A nő lelkiállapota tudja meghozni, vagy szétfoszlatni a romantikus terveket, és adott esetben az orgazmust.
Valószínüleg a legtöbb férfi azzal a céllal kezdi a szexuális együttlétet, hogy az orgazmust elérje párjánál. Ez a megközelítés viszont a fizikai technikákra tereli figyelmüket, szem elől tévesztve magát a nőt.

Amikor az orgazmus céljával kezdtek neki, az várakozásokat állít fel mindkettőtök fejében. Ez a megközelítés nyomást gyakorol mind a Te, mind a partnered számára, hisz az orgazmusnak meg “kell” történnie. Így viszont szinte biztos, hogy a stressz és szorongás hatására az intim együttlét kudarcba fullad.
A nőket pedig stresszesen nem lehet boldoggá tenni.

A nők és a stressz
Ha túl nagy nyomás van egy nőn, akkor nagy valószínüséggel kielégítetlen marad. Ha célnak állítjuk be az orgazmust, és ez nem teljesül, akkor csalódottság érzettel marad mindkét fél. A nők természetüknél fogva a fizikai intimitáson túl lelki törődést is igényelnek.

A megfelelő lekiállapot
Kedves férfiak, íme a paradoxon: Ha női orgazmust szeretnétek kedveseteknek, ne összpontosítsatok az orgazmusra! A helyett, hogy a célra összpotosítanátok, kezdjetek figyelni erre az örömteli folyamatra.
A kulcs az, hogy az örömadásra kell összpontosítani, az orgazmus pedig ennek a velejárója, egy természetes következmény.

Kommunikáció
Egy nő sem működik egyformán, mindenki különböző ritmusban és módon szereti. A férfinak kell megnyitnia a nővel való intim beszélgetést, meg kell tudnia milyen valójában, mi az, amit szeret és ami beindítja fantáziáját.

A nyílt verbális kommunikáció célja, hogy optimizálni lehessen a partner non-verbális jeleit (mint például a kézszorítás és egyéb testi válaszok).
A partnerrel való jó kommunikáció sokkal könnyebbé teszi az örömszerzést és elősegíti a jobb és több orgazmust.

Eszkaláció
Az egyik legnagyobb hiba, amelyet a férfiak ejtenek, hogy túl gyors ritmusban akarják. Ez jól működik a számukra, de a nő legtöbbször képtelen ilyen hamar elkészülni. A fiúk nagyon gyorsan képesek csúcspontra jutni: izgalom, stimuláció és kész. A nők akkor kerülnek izgalmi állapotba, amikor képesek kikapcsolni a környezetüket, elengedni a gondolataikat. Fokozatos stimulációval tudják elérni az orgazmust.

Az izgalom és a feszültség
Az izgalomba kerülés egy erős és hatékony eszköz a szexuális együttlét alatt. Az izgalom fokozásával a nő agyban is kezdi élvezni a fizikai együttlétet…ezért van nagy jelentősége az előjátéknak.

A kulcs az izgalom felkeltésében
A férfinak tudnia kell, melyek azok a pontok, amelyek elindítják a nőben a szexuális vágyat. Például a belső comb, fenék és csipő érintésével jobb hatást lehet elérni, mintha a férfi egyből a lényegre térne.

Relaxálás
Egy nőnek teljesen nyugodtnak kell lennie, hogy élvezni tudja a szexet. Ha közben a munkájára gondol, vagy elégedetlen az alakjával, akkor nem tudja elengedni magát. Ilyen esetben a teste megfeszül és nem engedi átadni magát. Ilyenkor a férfi feladata beszélnie, megérintenie és ellazítania.

Mint a kapcsolatokban általában, a szexuális együttlétekben is fontos a kölcsönös örömszerzés, az egymásra való figyelés és a kiegyensúlyozott lelkiállapot.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást