Életmód / Ezotéria

8 jel, hogy a közeledben van az őrangyalod!

Angyalok a Bibliában

A Kolosszé 1:16-ból az derül ki, hogy Jehova először megteremtette Jézust, és utána lett csak megteremtve minden más az égben és a földön egyaránt, tehát az angyalok is. A Biblia elmondása (Jelenések 5:11) szerint több százmillióan vannak és Jehova az angyalok segítségével támogatja, illetve védi meg az embereket, akik szinte mindenben segítenek nekünk. Viszont a Bibliában csupán három angyalról esik szó név szerint: Mihály, Gábriel és Rafael angyalokról.

Angyalok az ezotériában

 Az 1970-es években megjelent a New Age, ami a keleti vallások, a mai ismert ezotéria és spiritualizmus által befolyásolt személyes hitek gyűjtőneve. A mozgalomnak, illetve egyes követőinek köszönhetően kerültek „elérhető közelségbe” az angyalok, akikhez lehet imádkozni, megidézheted őket és a segítségüket kérheted. Az apokrif iratokban is említett angyalokhoz is fordulhatnak a hívek, mint amilyen Uriel, Raguel, Sariel vagy Ramiel is, illetve azokhoz, akiket a különböző látnokok, angyalterapeuták, angyalokkal suttogók neveztek meg.

A következő jelek pedig arról árulkodnak, miszerint őrangyalod a közeledben van! Mikor tapasztalsz egy ilyen jelet, töltsön el jó érzéssel annak tudata, hogy ott van és figyel rád:

Olvastad már?  Beleptünk a Bakok időszakába – ezekre számíthatsz az elkövetkezendő hetekben

Álmodban gyakran meglátogat egy angyal

Az álmokat gyakran a lélek üzeneteinek tekintik, de arra is utalhatnak, hogy az őrangyalod a közeledben van.

Az angyalterapeuták és a hívők szerint az angyalod felkereshet téged álmodban, hogy utat mutasson és megsúgja, mit kellene tenned vagy éppen mit nem, illetve tudassa veled, nem vagy egyedül, vigyáz rád.

Sokak számára jelenthet vigaszt a tudat: számíthat a láthatatlan a segítőjére, és bármikor fordulhat hozzá segítségért!

Furcsa, színes gömböket látsz

Ha erős fényt vagy furcsa színű gömböt észlelsz magad körül, akkor könnyen azt gondolhatod, hogy a szemed káprázik, de ez akár az őrangyalod is lehet!

Amennyiben sokszor megjelenik egy ilyen gömb körülötted vagy még inkább egy rólad készült fényképen, az annak a jele lehet, hogy melletted van az angyalod.

Kétségkívül lehetne porszem is, de meg lehet különböztetni a két gömböt!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást