Olyan vagy, amilyen gyümölcsöt szeretsz!

Olyan vagy, amilyen gyümölcsöt szeretsz!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Olyan vagy, amilyen gyümölcsöt szeretsz!

Talán meglepő megközelítés, de létezik olyan elmélet, amely szerint az általunk leginkább szeretett és rendszeresen fogyasztott gyümölcsök is befolyásolják személyiségünket. Hogy ez igaz vagy sem, azt mindenki döntse el maga, lássunk mindehhez néhány példát!

Alma

Ha a legnagyobb kedvenced az alma, akkor valószínűleg nyitott, optimista és vidám az alapszemélyiséged. Szereted a mozgalmas életet, a hosszú és változatos utazásokat.
 
Temperamentumod magával ragadja a környezetedet, így nem csoda, hogy sokszor vagy a társaság hangadója. Szereted a nagy társasági életet, megjelenésedben pedig nem riadsz vissza az extravagáns ruháktól, külsőtől sem.

Ananász

Ha az ananászt szereted a gyümölcsök közül a legjobban, akkor biztosan nincsenek önbizalom problémáid. Határozott vagy és céltudatos, és bár igaz, hogy az élet nevelt erre, de most képes vagy élni ezekkel a szerzett tulajdonságaiddal.
Jó szervező vagy, de nem így születtél, hanem megtanultad, hogy hogyan csinálj mindent egyre jobban. Határozott vagy és általában eléred a célod. Fontos, hogy közben figyelj mások érdekeinek meg nem sértésére is, de mivel gyorsan tanulsz, ezért könnyen megbirkózol ezzel a feladattal is.

Banán

A banán rajongói kedves, jószívű emberek, akik mindenkinek segítenek maguk körül. Hatalmas szíved van, amibe azok is beleférnek, akik néha mégis megbántanak téged. Megértő vagy és megbocsátó, amit kevesen tudnak utánad csinálni.
Sajnos nem mindig viszonozzák a jóságodat, ami gyakran elszomoríthat, hiszen nagyon érzékeny típus vagy. Néha kevesebb önbizalom szorult beléd a kelleténél, pedig nyugodtan bízhatnál magadban. 

Cseresznye

Egy kicsit olyan vagy te is, mint a cseresznyék: szinte soha nincsenek egyedül. Igazi társasági ember vagy, aki nyaralni, kirándulni vagy szórakozni is minél nagyobb létszámú csapattal megy. Szereted, ha sokan vannak körülötted, ez az érzés feldob, és jókedvre derít. Egyébként is szereted a szoros kapcsolatokat: szeretsz másokra hagyatkozni, bár egyáltalán nem vagy önállótan.
Egy döntés előtt te nem elvonulsz gondolkozni, hanem gyorsan végiggondolod az álláspontodat és máris megkérdezed mások véleményét. Ezekből rakod össze a végleges döntéseidet.

Dinnye

Akkor a szíved, mint egy dinnye, rengeteg ember beleférhet. Segítőkész vagy, és nyitott mások problémáira, és mindent megteszel azért, hogy mások segítségére legyél. Igaz, hogy néha ezzel saját problémáidat próbálod elfedni, de jobban tennéd, ha inkább farkasszemet néznél azokkal is.
Épp elég energia és ész szorult beléd ahhoz, hogy megoldd a dolgaidat, a halogatás egészen biztosan nem jó módszer. Ne várd el másoktól, amit te adsz nekik, inkább vedd a kezedbe az irányítást!

Füge

A fügét szeretőket sokszor nehezen érti meg a környezete. Általában csendesebb, visszahúzódó típusok, akikben viszont rengeteg energia feszül.

Rengeteg tervük van, és a tervezésben is eredményesek, de a kivitelezés néha nem úgy alakul, ahogy eltervezték.
A kudarc élmények hatására csökkenhet önbizalmuk, ami zárkózottá, a többiektől távolságot tartóvá teszi őket, pedig jó úton járnak a sikerhez, de meg kell tanulniuk okulni a hibákból és jobban figyelni a kivitelezés lépéseire.

Gránátalma

Valószínűleg nem véletlenül szereted a gránátalmát, hiszen kicsit te magad is hasonlítasz hozzá. A visszafogott külső, szolid megjelenés és szerény viselkedés mögött egy igazán különleges személyiség lakozik.
Érdekes, sok meglepetést tartogató típus vagy, aki rengeteg szép pillanatot okoz párjának és szűk környezetének, és aki nagyon sok szeretetet, melegséget és odafigyelést is képes adni. Ehhez azonban el kell jutni a külső mögé, ahhoz pedig kitartásra és türelemre van szüksége annak, aki meg akar téged ismerni!

Kivi

Ha a kivi a kedvenced, akkor jó eséllyel kitartó, céltudatos és erős vagy – fizikai és lelki értelemben egyaránt. Képes vagy a kicsi alkotóelemekben meglátni azt a hatalmas dolgot, amivé össze tudnak állni, és képes vagy arra is, hogy te magad építsd fel ezeket.
Hosszú távú tervek megvalósításában vagy a legügyesebb, de mindenféle szervezéssel, akár mások bátorításával kapcsolatos feladatokban is nagyszerűen szerepelsz. Fontos, hogy ne várd el mástól is, hogy éppen úgy gondolkodjon, mint te, és ne dönts mások helyett csak azért, mert ők kicsit lassabbak nálad.

Papaya

Színes és érdekes egyéniség vagy, hatalmas vibrálással magad körül. Érzelmeidet általában intenzíven éled meg, képes vagy nagyon szeretni és rettenetesen gyűlölni is.
A kedved néha a környezeted számára érthetetlenül változik meg, ezért igazából kevesen tudnak kiismerni. Bár nyitott és közlékeny természet vagy, a legbensőbb dolgaidat mégis szereted megtartani magadnak, vagy a szűk baráti körödnek. Jó és rossz emlékekhez egyaránt nagyon ragaszkodsz, és nem felejtesz.

Szőlő

A szőlőt szerető embereknek kifejezetten jó érzékük van a szép dolgokhoz, ezért nem ritka, hogy nagy művészek, vagy műértők válnak belőlük. Színes egyéniségek, akik érdeklődésébe számtalan dolog belefér – de mindegyikben a szépséget és a harmóniát keresik első sorban.
Kiegyensúlyozottak és finom lelkek, akik ritkán jönnek ki a sodrukból, még ritkábban teszik ezt mások előtt. Ha azonban megharagszanak, akkor az nagyon látványos, erőteljes düh formájában jelentkezik. Igaz, csak néhány percre, utána visszatér a kiegyensúlyozott személyiség.

Avokádó

Magabiztos vagy, és jó emberismerő. Képes vagy saját magaddal szemben is kritikusnak lenni, és ez sokat segít a teljes önismeretben.
Külsőddel kapcsolatban kísérletező vagy, gyakran próbálsz ki új frizurákat, hajszíneket, eltérő stílusokat.

Áfonya

Fantasztikus életerő árad belőled, imádsz mozogni, többféle sportot is űzöl egyszerre.
Szereted a párhuzamos dolgokat, egyszerre több munkán is képes vagy sikerrel dolgozni. Nagy társasági életet élsz, barátaid igénylik a társaságodat.

Barack

Nyílt vagy, őszinte, és kommunikációddal mindenkit képes vagy levenni a lábáról.
 
Optimizmusodat másokra is ráragasztod, így remek légkört teremtesz bárhol. Nem tartasz sokáig haragot, inkább a pozitívumokra koncentrálsz.

Kókusz

Kemény, néha makacs, de megbízható és racionális ember vagy.
Nehezen engedsz közel magadhoz bárkit, barátságodért meg kell dolgozni, de ha valaki képes erre, akkor egy életre szóló kötődést talál. Képes vagy meglepni az embereket egy-egy találó mondattal, meglátással.

Körte

Igazi jó barát vagy, akit bármikor fel lehet hívni egy komolyabb beszélgetésre.
Képes vagy nagyon gyorsan ráhangolódni másokra, így megérted a problémájukat és gyakran segítesz is másoknak. Néha túl érzékeny vagy, hiszen neked is egy ilyen tökéletes barátra van szükséged.

Mangó

Temperamentumos vagy, lendületes és szereted a különlegességeket az öltözködésben és minden másban is.
Vállalkozó szellemű vagy, aki nem retten meg a kihívásoktól, sőt, kifejezetten keresi ezeket, hiszen ezek éltetik és viszik előre.

Narancs

Életerős, lendületes és erős vagy – testileg és lelkileg egyaránt. Nehezen képzeled el a napjaidat sportolás, kikapcsolódás nélkül.
Kitartó és megbízható vagy, emellett remek társaság is, aki körül mindig sok barát, ismerős mozog.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást