Családi kedvenc a füge: ezért szeretjük annyira és így kerül a tányérunkra
Pár éve fájó szívvel búcsút mondtunk a hatalmasra nőtt fenyőfáknak, amiket még az előző tulajdonosok ültettek évtizedekkel ezelőtt…
2024.08.19.Pár éve fájó szívvel búcsút mondtunk a hatalmasra nőtt fenyőfáknak, amiket még az előző tulajdonosok ültettek évtizedekkel ezelőtt…
írta Szabó Erzsébet 2024.08.19.A lédús, zamatos füge önmagában fogyasztva is igazi csemege, de érdemes kísérletezni ezzel a sokoldalú gyümölccsel, hogy egészen…
írta Schuster Borka 2024.07.11.Talán meglepő megközelítés, de létezik olyan elmélet, amely szerint az általunk leginkább szeretett és rendszeresen fogyasztott gyümölcsök is…
írta Fischer Anna 2024.03.01.A csirke szinte minden háztartásban előforduló alapanyag, egyszerű elkészíteni, könnyű vele dolgozni, de egy idő után sajnos bizony…
írta Stumpf Bea 2023.11.13.Július utolsó heteiben érik a csodálatos mediterrán gyümölcs, a füge. Lássuk, hogy mit érdemes tudni róla szüretelés, tárolás…
írta Fischer Anna 2023.07.30.Egy napfényes vasárnap délelőtt találkoztunk, a kedvenc kis kávézómban, egy megkésett, álmos reggelinél: a fügelekvár és én. Azonnal…
írta Zabolai Margit 2022.12.27.Ahogy elhagytuk a nyarat, és egyre jobban közeledünk a hidegebb évszakok felé, szervezetünk is úgy vágyik más ételekre…
írta Szendrey Adrienn 2017.09.19.Alma, körte, szőlő, füge. Melyik a kakukktojás? Feltehetően a legtöbben a fügét mondanátok, hiszen ez a gyümölcs valóban…
írta Kató Iringó 2016.10.21.Mivel nem szeretek kiadni 1300-1500 forintokat olyan mazsolával kevert zabpehelyért, amibe mutatóba szórnak néhány szem aszalt gyümölcsöt és kilónként 3 szem…
írta Tóth Tímea 2016.01.25.Sokáig csak a mediterrán országokban termett, de egyre inkább terjed, így nemrég a hazai kertekben is felbukkant. Magyarországon…
írta Sütő Gyöngyi 2014.02.09.