5 olcsó divat tipp, amivel mindig elegáns benyomást keltesz

5 olcsó divat tipp, amivel mindig elegáns benyomást keltesz

Címlap / Stílus / Divat / 5 olcsó divat tipp, amivel mindig elegáns benyomást keltesz

Minden nő imád vásárolni és a nagy márkák fast fashion kollekcióinak bizony nem könnyű ellenállni annak ellenére, hogy a szíve mélyén minden nő tudja, hogy nem sok olcsó, hanem kevesebb, de minőségi ruhadarabba és kiegészítőbe érdemes invesztálni. Ha csak konfekció ruháid lapulnak a gardróbban, akkor se csüggedj, mert a nem túl drága ruhadarabokat is fel lehet dobni pár trükkel, úgy, hogy közben nem verjük magunkat súlyos költségebe.

Íme öt olcsó divat tipp, amivel mindig elegáns benyomást keltesz

1. Gombold újra!

Egy konfekció ballonkabát, vagy egy egyszerű blézer egyből sikkesé változik, ha a műanyag gombokat lecseréljük. És hogy milyet válasszunk helyettük? A fém, csont vagy igazgyöngy hatás mindig eleganciát sugároz.

Nagyanyáink, vagy anyáink régimódi, már nem hordott ruháiról is leszedhetünk ilyeneket, de eBayről vagy Etsyről is olcsón rendelhetünk, meglepően nagy választékból. 

Képek: 1, 2, 3, 4

2. Hangsúlyos ékszerek

Nem kell feltétlenül talpig drágakövekbe öltöznünk ahhoz, hogy stílusosan nézzünk ki, hiszen a nagyméretű bizsukkal is elérhetjük az elegáns hatást. Természetesen nem a filléres műanyag darabokra gondolunk, hanem válasszunk áttetsző, vagy törtfehér mű-drágaköveket a színesek helyett, illetve sötétebb fémet a világos és túl fényes helyett.

Ne félj a merészebb daraboktól, a súlyos, nagyméretű fém bizsuk drágának néznek ki és akár egy egyszerű konfekció ruhával viselve igazi klasszikus eleganciát sugallnak.

A fémből készült, de bőrszíjas órák is csodásan öltöztetnek.

Képek: 1, 2, 3, 4

3. Ejtsd a cipzárt!

A dizájner táskáknak szinte sosincs cipzárja, így ha kénytelen vagy olcsó táskát hordani, törekedj arra, hogy lehetőleg ne cipzárast válassz, hiszen arról szinte ordít, hogy nem minőségi. Ugyanígy kerüld a táskán az olyan felesleges flancokat, mint a hímzés, rojtok, bojtok és csatok. Egy-két minőségi díszítőelemen kívül ne kerüljön más a táskáidra!

Ezeken látszik, hogy a táskát nem egy darabból varrták és általában a gyengébb minőség elrejtésére szolgálnak. A látható cipzár a ruhákon is olcsónak hat, itt is igyekezz olyan darabokat venni, ahol rejtve van.

Képek: 1, 2, 3

4. Monokróm hangulat

A fekete és a fehér sosem megy ki a divatból, ezek garantáltan mindig elegáns hatást keltenek rajtad, azonban nemcsak ez a két szín az, amivel megidézheted a luxust, főleg, hogy nem mindenki számára előnyös ez a két tónus.

Lényegében bármilyen hozzád illő egyszínű szettel stílusosan nézhetsz ki, legyen az törtfehér, krémszínű, sötétkék vagy akár az idén annyira divatos korall.

Amit tisztáznod kell a tükör előtt, hogy a meleg vagy hideg árnyalatok állnak inkább jól. Ha ez megvan, egy barnától vagy épp narancssárgától sem kell megriadnod, hiszen ezeknek is létezik hideg és meleg árnyalatai is. Bátran válaszd a teljes öltözetednek ugyanazt a színt, így instant stílusos díva hatását kelted majd!

Képek: 1, 2, 3, 4

5. Az élénk rúzs varázsereje

Egy szép smink hatásait sosem szabad alábecsülni, még akkor sem, ha reggelente nem mindig van időnk órákig pepecselni a tükör előtt. Ha nem fér bele, hogy megrajzolj egy sebészi pontosságú macskaszemet, akkor is öltöztesd fel az arcod és viselj rúzst. Ezt igazán hamar fel lehet vinni és egyből magasabb szintre emeli a megjelenésed.

Ha csak a rúzsra van időd, akkor vegyél egy vastagkeretes szemüveget – ha nem vagy szemüveges, akkor is lehet kapni nem dioptriás üvegű, csak divatból gyártott darabokat – ami elvonja a figyelmet szemed sminktelenségéről. Egy másik remek tipp a magas lófarok, hiszen a rendezetlen haj a legsikkesebb összhatást is elrontja. Egy lófarokra vagy egy gyors kócos kontyra mindig van idő és vörös rúzzsal egyenesen ellenállhatatlan. Ugye felesleges hozzátennünk, hogy a körmeid szintén legyenek mindig ápoltak. 

Képek: 1, 2, 3, 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást