Életmód / Ezotéria

Nyilas a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Nyilas a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Nyilasként egy vérbeli optimista vagy, aki barátságos, kedves, ugyanakkor az erős és energikus jelzők is illenek hozzád. De vajon mit tud kezdeni a többi csillagjegy veled?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Nyilas vagy, lássuk, hogy mely zodiákusok passzolnak leginkább hozzád, és kik azok, akikkel egyszerűen nem találod a közös nevezőt.

Nyilas – Kos

Nagyon jó párost alkothattok, mert mindketten tettre készek, optimisták és erősek vagytok, ráadásul nagyon hasonlóan gondolkoztok az élet nagy dolgairól. Sok esetben lenyűgözöd a kost azzal, hogy milyen vicces, szellemes és talpraesett vagy, és hogy mindezek mellett még van energiád azt éreztetni vele, hogy teljes el vagy ájulva tőle.

Ez természetesen nagyon jól esik a kos egójának, aminek köszönhetően gond nélkül viszonozza azt az odafigyelést és törődést, amit tőled kap. Számíthattok egymásra, nem csak szerelemben, hanem barátságban is, ezért aztán, ha megvan az a bizonyos plusz köztetek, akkor tényleg életre szólhat a boldogságotok.

Az egyetlen dolog, ami ellenetek szól, hogy neked nagyon erős a szabadság iránti vágyad, és ezért állandóan vonz az ismeretlen, de egy kos partner nem tartozik azok közé, akik szemet hunynak a – részedről sokszor ártatlan – flörtölések fölött.

Nyilas – Bika

Rossz hír számotokra, hogy nagyon különböztök, ami a kezdeti lángoláson túl sajnos sokszor inkább konfliktusokat szül. Ahogy múlik az idő, egyre inkább arra koncentráltok, milyen hiányosságai, hibái vannak a másiknak, és szép lassan háttérbe szorulnak az érzéseitek.

Te túlságosan szertelen és könnyelmű vagy egy bika számára, aki igazi, földi jegy, ennélfogva lassú, megfontolt és anyagias. Ami biztos, hogy a természete alapjaiban különbözik a tiédtől.

Erre az egészre rátesz egy lapáttal, hogy míg neked a szabadság iránti vágyad mondhatni örök, addig ezzel a bika semmilyen szinten nem tud azonosulni. Ő legszívesebben magához láncolna, de mivel ezt nem teheti meg, folytonos féltékenységgel kerget az őrületbe.

Szóval sajnos nem, ti nem igazán lehettek boldogok együtt hosszútávon.

Nyilas – Ikrek

Annak ellenére, hogy a csillagövi jegy ellentétes pólusain álltok, tehát elméletileg tökéletes ellentettjei vagytok egymásnak, valójában mégis számos, közös vonás van a személyiségetekben, életviteletekben.

Mindketten imádtok kimozdulni, új embereket megismerni, utazni, világot látni, szeretitek a művészetet, az elmélkedést, és ami biztos, hogy utáltok otthon ülni. Hasonlóság köztetek az is, hogy nagyon erősen őrzitek függetlenségeteket, ezért nem kizárólag a közös programokban látjátok az élet értelmét.

Érzelmileg, szellemileg és fizikálisan is komoly lehet a ti kapcsolatotok, de érdemben csak kivételesen juthattok előre. Ennek az az oka, hogy mindketten inkább az ötletgazdák és megálmodók vagytok, nem pedig a kivitelezők.

Nincs bennetek kitartás egy-egy konkrét célt tekintve, ezért jó adag szerencse is kell ahhoz, hogy a személyiségeteknek megfelelő életvitelt folytathassátok.

Nyilas – Rák

Álomszerűnek élheted meg a kapcsolatotokat, aminek az az oka, hogy mindketten érzelmi húron pendültök. Elragadónak és figyelmesnek tartod a rák partneredet, ő pedig bájosnak és csodálatosnak, megfoghatatlannak tart téged, szóval úgy indulhat a kapcsolatotok, mint egy romantikus lányregény.

Azonban a gyakorlati kérdésekben már problémás lehet a szerelmetek, és ez akár nagyon komoly pecsétet nyomhat a kapcsolatotokra. Folyton a másiktól várjátok a csodát, az irányítást és a kivitelezést is, ami persze nem igazán jön el, hiszen egyikőtök sem a nagy tetteiről híres.

Amíg közösen álmodoztok, addig minden csodás, de amikor arról van szó, hogy el kell kezdenetek a nagybetűs életeteket, akkor fájdalmasan csalódhattok. Feltéve, hogy eljuttok idáig, és nem taszít el magától idő előtt a féltékeny rák, aki nem érti, miért érzed úgy, hogy folyton társaságba kell járnod.

Nyilas – Oroszlán

Hasonló személyiséget sikerül bevonzanod egy oroszlán partner személyében, mint amilyen te is vagy, ezért minden esély megvan rá, hogy jól működjön a szerelmetek.

Habzsoljátok az életet, jellemző módon közös az életcélotok és a felfogásotok is szinte megegyezik. Nem igazán van esélyetek arra, hogy ráuntok egymásra, egyszerűen azért, mert állandóan pörögnek a napjaitok, mindig új és új élményeket kerestek. Folyton csináltok valamit, és állandóan találtok alkalmat arra, hogy ápoljátok a szerelmeteket.

Te jó érzékkel tudsz kedveskedni az oroszlán partnerednek, dicséred, amennyire kell, örömet okoz neki, amikor igényli. Ő pedig nem rest ezért nagyvonalúan hálás lenni.

Élvezitek a számotokra megadatott életet, és még a munkában is megértitek egymást, feltéve, hogy képes vagy a nagyobb jó érdekében engedékennyé válni, és elfogadod, hogy az oroszlán a főnök, vagy legalábbis a döntéshozó.

Nyilas – Szűz

Szörnyen távol álltok egymástól minden téren, ezért igen kicsi az esély rá, hogy bármi komoly alakuljon köztetek – akárcsak barátság szintjén is.

Te szabadszellemű és mentalitású ember vagy, ráadásul nem mondhatjuk, hogy túlságosan precíz, vagy éppen kitartó lennél. Ezzel szemben egy szűz analitikus, elemző alkat, aki mindig aprólékos és zárkózott. A te alapvető elemed az optimizmus, amit ő nemes egyszerűséggel könnyelműségnek fog fel.

Ha mégis szerelembe estek, akkor folyton azon dolgoztok, hogy megváltoztassátok egymást: te egy kis életet próbálsz lehelni a szűzbe, ő pedig próbál „megnevelni”, általában kevesebb, mint több sikerrel.

Erre az egészre rátesz egy lapáttal, hogy mindketten imádtok kritizálni, de vérig sértődtök, ha titeket ér a negatív véleményezés, ezért aztán a kapcsolatotokat sem a közös élmények, hanem a heves viták fogják tarkítani.

Nyilas – Mérleg

Mindketten könnyedek vagytok, igazi társasági emberekként éltek, akik ráadásul meghagyják egymásnak a szükséges szabadságot. Ennek ellenére (vagy talán éppen ezért), a ti kapcsolatotok sokszor inkább baráti, semmint szerelmi.

Szó sincs arról, hogy ne jöhetnétek össze sőt, akár éveket is járhattok, de vajmi kis esély van rá, hogy igazán szenvedélyes szerelem szövődjön köztetek.

Mivel hasonlítotok és rengeteg közös élményt gyűjtötök, nagyon kiegyensúlyozott és boldog lehet a kapcsolatotok, de ha valamelyikőtök életébe váratlanul betoppan egy nem várt szerelem, akkor hamar rájöttök, hogy amit egymás iránt éreztek, az a legtöbbször nem több puszta barátságnál.

Addig is, a legnagyobb gondot legfeljebb az okozza köztetek, hogy melyikőtök mesélje el a közös barátaitoknak a legújabb élményeteket.

Nyilas – Skorpió

Mindkettőtöknek konkrét elképzelései vannak az életről és úgy általában a világról, de ezek az elképzelések csak ritkán találkoznak. Persze nem kizárt, de nem is általános, hogy pont egy skorpióval fuss össze, és kösd össze vele az életedet.

Ő kicsit szigorú, távolságtartó és kimért lehet számodra, ráadásul nem az a kifejezetten optimista alkat, ami neked a lételemed. Ugyanakkor akadhat olyan élethelyzet, amikor éppen ezeket a tulajdonságokat keresed egy férfiban.

Még akár inspirálhat is, hogy ő mindig a nehezebb utat választja, de általában győz a lustaságod, és nemes egyszerűséggel őrültségnek fogod elkönyveli az ő merész vállalkozási kedvét.

Sajnos előfordulhat, hogy ebben a kapcsolatban nem tudsz teljesen feloldódni, azt fogod érezni, hogy állandóan küzdened kell azért, hogy megtartsd magad mellett a partneredet, és ebben van is némi igazság.

Nyilas – Nyilas

Kézenfekvőnek tűnhetne, hogy ti nagyon jól kijöttök egymással, hiszen annyira hasonló a gondolkodásotok és az életcélotok, hogy nem is lehet kérdés a közös élet boldogsága. Sajnos ez nem állja meg a helyét, mert ti külön-külön is nagyon szertelenek tudtok lenni, nemhogy együtt…

Bár tény és való, hogy gyorsan egymásba zúghattok, és amíg nem fordulnak igazán komolyra a dolgok, remekül együtt is tudtok működni. De idővel lehet, hogy észrevétlenül is barátság lesz a szerelmetekből, arra ugyanis mindketten törekszetek, hogy ne váljatok el haraggal.

Bár a partnered kedves és odaadó, sokszor azt érezheted, hogy nem elég figyelmes, és ez bántja az egódat. Őt viszont már eleve feszélyezi az, hogy le kell cövekelnie valaki mellett, és mivel ez kicsit téged is zavar, végül egyikőtök sem fogja igazán komolyan venni a kapcsolatotokat.

Vagy, ha mégis, akkor azért léptek ki belőle, mert az semmi érdekeset nem tartogat már számotokra.

Nyilas – Bak

Nem könnyű ez a kapcsolat egyikőtöknek sem. Te nyilasként szellemes, örök optimista vagy, aki folyton jár-kel a világban – ezzel szemben a bak inkább visszahúzódik és az átlagosnál sokkal könnyebben befelé fordul.

Persze, ha ez a hidegszívű partner szerelembe esik, akkor nagyon jól tud neki esni, hogy nyilasként nem adod fel és állandóan próbálkozol elnyerni a szívét. A kérdés az, hogy ezt nőként mennyire akarod erőltetni… Az biztos, hogy nem indul könnyen a ti kapcsolatotok és bizony megeshet, hogy nem is juttok el túl sokáig.

Bár a bak felnéz rád személyiséged és nyitottságod miatt, és a maga módján igyekszik, nem igazán tudod ráragasztani a világnézetedet. Ez őt is zavarja és téged is. Azt kell tehát mérlegelned, hogy a köztetek feszülő ellentét milyen mértékű.

Ha nem olyan nagy, akkor jó párost alkothattok, de ellenkező esetben, záros időn belül fel fogod adni a próbálkozást, és a bakot ez igazából nem fogja olyan őrült módon zavarni.

Nyilas – Vízöntő

Nagyon hamar megtaláljátok a közös nevezőt, aminek egyszerűen az az oka, hogy igazán hasonlítotok egymásra. Társasági lények vagytok, akik imádnak gondolkozni, az élet nagy eszméit fejtegetni, utazni, ismerkedni.

Jó esély van rá, hogy először barátok lesztek, és csak aztán alakul ki köztetek valami komolyabb. Azonban ez a komoly kapcsolat sem feltétlenül lesz az a szenvedélyes és vad szerelem, amire te legbelül igazán vágysz, vagy amit elképzeltél magatoknak.

A személyiségeteket illetően a legnagyobb gond az, hogy mindkettőtöket hajtja a szabadság iránti vágy, tehát törekednetek kell arra, hogy hűségesek legyetek egymáshoz, a szerelmetekhez.

Ha sikerül, és fenn tudjátok tartani a vágyat, az érdeklődést a kapcsolatotokban, akkor nagyon jól működhettek együtt. Ellenkező esetben gyorsan rövidre zárjátok ezt a történetet is.

Nyilas – Halak

Egyformán gondolkoztok, mégis nagyon különböztök egymástól, ami legalább kellően kíváncsivá tesz ahhoz téged, hogy belevágj ebbe az érdekes kapcsolatba.

A halak nagyon érzelmes, törődő jegy, és mindent megpróbál azért, hogy elnyerje a kegyeidet. Rá kell azonban jönnie, hogy nem vagy túl egyszerű eset, ha szerelemről van szó: ha mindent belead, akkor azzal üldöz el, ha meg semmit sem tesz, akkor azzal. Sok esetben túlságosan is álmodozóak vagytok ahhoz, hogy a szimpla járásnál messzebb is eljussatok. Ennek további oka az is, hogy képtelenek vagytok dűlőre jutni a kisebb-nagyobb kérdésekben egyaránt. Az éppolyan fejtörés számotokra, hogy mi legyen a vacsora, mint hogy hitelt vegyetek-e fel a lakásvásárlás során, vagy inkább albérletbe költözzetek.

Sajnos, vagy nem sajnos, mivel mindketten ennyire érzelmesek vagytok, állandóan vérig sértődtök, már a kapcsolatotok indulásakor, ezért jó esély van rá, hogy egyáltalán nem akartok majd továbblépni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást