Eláruljuk, miért vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz

Eláruljuk, miért vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Eláruljuk, miért vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz / 2. oldal

Biztonságérzetet adnak.

Többféle szempontból is. Egyrészt ott van az érzelmi biztonság, amelyet azáltal tapasztalsz meg, hogy a párod már nem feltétlenül vágyik bulizásra, és nem marad ki hétvégente sem. De tény, hogy fontos az anyagi biztonság is.

Nem ez alapján választasz párt, de az biztos, hogy ha te megdolgozol ezért a saját részedről, fontos, hogy a párod is hasonló elveket valljon, és ne költse el például a fizetését hirtelen felindulásból.

Egy érett, idősebb férfi, aki már a karrierjével is sokat foglalkozott, valószínűleg nagyobb biztonságérzetet ad neked is.

Evolúciós okai is vannak.

Azonban evolúciós okai is vannak annak, hogy a nők miért vágynak idősebb pasira, ahogy a férfiak fiatalabb barátnőre. Szakértők szerint ez az egész szimplán belénk van kódolva.

A pasik olyan partnert keresnek, aki termékeny, egészséges és képes egy utód kihordására (nem közvetlenül ezt tartja szem előtt, de ez egyszerűen genetikailag benne van), míg a nők esetében a biztonságérzet, a stabil háttér az, ami vonzó (ugyancsak tudat alatt).

Emiatt van az, hogy általánosságban jobban működnek ezek a kapcsolatok, szemben egy fordított felállással, ahol a nő az idősebb, és a férfi a fiatalabb.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»